StoryEditor

Sestričky smerujú do finále. Vystrieda ich novinka Utajený šéf

28.10.2019, 15:15
Autor:
hrnhrn
V novej reality šou si riaditelia veľkých slovenských firiem vyskúšajú prácu radových zamestnancov.

Utajený šéf predstavuje vysokopostavených manažérov, ktorí týždeň pracujú v utajení vo svojich spoločnostiach. Obleky vymenia za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kanceláriách za kmitanie na najnižšej možnej pozícii vo vlastnej firme. Diváci budú sledovať ich päťdňové pôsobenie medzi svojimi zamestnancami.

„Utajený šéf patrí k formátom úspešným a obľúbeným po celom svete, a to predovšetkým vďaka nevšednému pohľadu kamier na prácu bežných zamestnancov veľkých firiem. Reality šou ukazuje, že každý zamestnanec je dôležitý a každý má šéfa, s ktorým niekedy nesúhlasí alebo ho rozčuľuje. Formát prináša kombináciu humoru, drámy i dojatia, a tak si ho zamilovali diváci po celom svete. Veríme, že zaujme aj slovenského diváka,“ povedal Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza.

Prvým šéfom, ktorého diváci uvidia, je Branislav Cvik – spolumajiteľ banskobystrického pivovaru Urpiner. "Pivovar momentálne beží ako dobre namazaný stroj, ale zaujímalo by ma, čo si ľudia myslia aj o samotných procesoch vo firme. Či napríklad niečo v skutočnosti považujú za zbytočné a nepoužiteľné, ale robia to len preto, lebo to majú nariadené zhora. Toto je vlastne to, čo by som chcel zistiť," opisuje svoje očakávania. Najviac ho šokovali ľudské osudy, ktoré sa ho zrazu začali dotýkať. "Bežne zamestnanci svojim šéfom nerozprávajú o svojich životných ťažkostiach v takomto rozmere. Veľmi milo ma prekvapila otvorenosť zamestnancov," dodal.

Pivovar terajší majitelia zachránili pred krachom a dostali ho do pozície najoceňovanejšieho tuzemského výrobcu piva. Spolumajiteľ pivovaru nastúpi do niekoľkých prevádzok firmy ako brigádnik Tomáš Chrenák. V prestrojení zisťuje, či veľké investície do konkrétnych prevádzok firmy majú svoj význam, čo si myslia jeho zamestnanci o výrobných procesoch, a či úkony, ktoré vykonávajú, robia z vlastného presvedčenia, alebo preto, že to majú nakázané. Sprevádzať ho budú kamery, ktoré údajne nakrúcajú dokument o nezamestnaných. 

Pôvodný formát Undercover Boss vytvorilo Studio Lambert, slovenská verzia vznikla na základe zahraničnej licencie od spoločnosti All3Media International Limited z Veľkej Británie. Ide o najpopulárnejšiu reality šou v americkej televíznej histórii, ktorej úplne prvú epizódu sledovalo neuveriteľných 38,6 milióna divákov a získala niekoľko ocenení Emmy. Od roku 2010 bolo v USA odvysielaných celkovo osem sérií s viac ako sto epizódami a tento formát zaradilo do vysielania cez dvesto krajín po celom svete.

Utajený šéf 

  • Showrunner: Lucie Matějíčka Sehnalová
  • Kreatívny producent: Lukáš Kodoň
  • Výkonný producent: Natália Popluhárová
  • Réžia: Boris Bočev, Lukáš Kodoň, Karel Coma, Robert Zavarský, Branislav Špaček
  • Producenti: Lucia Maria Perojuc, Sebastian Wimmer

Utajený šéf dostane priestor od utorka 12. novembra. Na obrazovke vystrieda Sestričky, ktoré sú aj vo svojej druhej sérii pre Markízu najúspešnejšou jesennou novinkou. Televízia nevylučuje pokračovanie, keďže seriálová predloha - fínsky seriál Syke, má až štyri série.

Utajený šéf sa na slovenských obrazovkách objaví prvýkrát, česká Nova už uviedla svoju verziu reality šou minulý rok. Premiéra reality šou si bude na obrazovkách konkurovať s finále kriminálky Za sklom. 

01 - Modified: 2019-10-28 12:08:25 - Feat.: 0 - Title: Česko Slovensko má talent už má viac než 600-tisíc divákov. Rekord si pripísalo aj Milujem Slovensko 02 - Modified: 2019-10-23 15:35:33 - Feat.: 0 - Title: Sestričky prekonávajú vlastné rekordy, doťahujú sa na Česko Slovensko má talent 03 - Modified: 2019-10-22 05:09:01 - Feat.: 0 - Title: Joj mení nasadenie Za sklom. Bude vysielať dve časti za týždeň 04 - Modified: 2019-11-06 10:24:34 - Feat.: 0 - Title: Po informácii o násilnom incidente prekonala Farma všetky rekordy sledovanosti v aktuálnej sezóne 05 - Modified: 2019-10-16 15:42:36 - Feat.: 0 - Title: Sestričky naberajú divákov, prvý raz prekročili polmiliónovú hranicu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 13:55