StoryEditor

V siedmom nebi sa nakrúcalo bez publika. Je to strašne zvláštny pocit, hovorí Vilo Rozboril

11.03.2020, 11:05
Autor:
hrnhrn
Relácia sa nakrúcala za prísnych bezpečnostných opatrení so záchranármi.

Televízie pristupujú k šíriacemu sa koronavírusu na Slovensku zodpovedne a neberú ho na ľahkú váhu. Viaceré priame prenosy zrušila RTVS a sprísnené opatrenia sa dotkli aj nakrúcania relácie TV Joj V siedmom nebi, ktoré sa prvýkrát nakrúcalo pred prázdnym hľadiskom.

"Nakrúcanie realizujeme bez prítomnosti divákov v štúdiu a s menším počtom členov štábu. V štúdiu dozerajú na bezpečnosť záchranári a všetci prítomní si musia v pravidelných intervaloch dezinfikovať ruky antibakteriálnym a antivírusovým gélom," uviedla Lenka Filipová, PR manažérka TV Joj.

TV JOJ

​Novej situácii sa musel prispôsobiť aj moderátor relácie Vilo Rozboril. "Je to strašne zvláštny pocit, pretože človek je zvyknutý na to, že má divákov za chrbtom. Samozrejme, tento rozmer tu chýba," hovorí a zároveň dodáva: "Na druhej strane, musím povedať, že toto opatrenie je absolútne zodpovedné. Toto naše štúdio je relatívne malý priestor a keby sem prišli diváci, bolo by to plus 300 ľudí. Dôležitá vec je aj to, že my tu máme v jednotlivých príbehoch onkopacientov, ľudí s ťažkými diagnózami. Ja ich naozaj nechcem ohroziť na zdraví a na živote. Verím tomu, že tá atmosféra a emócia prejde na divákov bez hľadu na to."

TV JOJ

TV JOJ

​Nakrúcania sa zúčastnili len tí účinkujúci, ktorí boli nevyhnutní. Vystúpenie pred prázdnym hľadiskom si vyskúšal spevácky hosť Adam Ďurica.

Hľadisko relácii V siedmom nebi bude prázdne aj o týždeň neskôr. Nakrúcať sa bude za rovnako prísnych opatrení so zníženým počtom členov štábu a so záchranármi dohliadajúcimi na dezinfikovanie rúk.

01 - Modified: 2020-03-11 09:42:11 - Feat.: 0 - Title: RTVS ruší slávnostný galakoncert Rádiohláv. Víťazov vyhlásia na webe 02 - Modified: 2020-03-10 08:27:10 - Feat.: 0 - Title: RTVS kvôli koronavírusu ruší živé vysielanie Zem spieva
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 00:15