pukance, kinoReuters
StoryEditor

CINEMA CITY a CINEMAX opäť otvárajú kiná. Uvedú aj viacero noviniek

12.06.2020, 10:40
Autor:
redred
Svojich návštevníkov privítajú v kinosálach po troch mesiacoch od zatvorenia.

Najväčšie siete kín CINEMA CITY a CINEMAX po viac ako troch mesiacoch opäť otvárajú svoje kinosály. Spoločnosti svoje prevádzky zatvorili 10. marca.

Po výraznom zlepšení situácie a uvoľnení viacerých opatrení sa spoločnosti pripravovali na znovuotvorenie. CINEMAX svojich návštevníkov privíta od 18. júna, multiplexy CINEMA CITY opäť otvoria svoje brány o týždeň neskôr, od 25. júna.

Konzílium odborníkov povolilo otvorenie kín už začiatkom júna, viacero obmedzení či logistických záležitostí však neumožňovalo okamžite spustiť prevádzky. Najmä väčšie multiplexy využili tento čas na dôslednú prípravu a zabezpečenie čo najvyšších hygienických štandardov. Návšteva kín je tak z hygienického hľadiska bezpečná v maximálnej možnej miere.

„Mnohí majú obavu z toho, že v zatvorenom priestore kinosály sa nebudú cítiť bezpečne, avšak tie naše sú vybavené vzduchotechnikou na princípe vonkajšej cirkulácie vzduchu, takže dnu prúdi čerstvý vzduch zvonku a vzduch z priestorov kina ide von,“ vysvetľuje Robert Kubička, marketingový manažér siete kín CINEMAX.

​Po každom premietaní budú v sálach prebiehať dezinfekčné opatrenia, samozrejmosťou sú bezkontaktné dispenzory s dezinfekčným roztokom, rúška alebo ochranné štíty pre personál kina, k dispozícii budú aj bezkontaktné teplomery. Priestory všetkých hygienických zariadení budú tiež pravidelne dezinfikované, a zároveň nebude možné používať sušiče rúk, ale len papierové utierky.

„Prioritou pre nás bolo zabezpečiť, aby bola návšteva kina bezpečná a návštevníci si mohli pozrieť filmy, ktoré pred uzatvorením nestihli vidieť, ale aj viacero horúcich noviniek,“ dodal Robert Kubička.

„Už sa všetci tešíme, keď 25. júna otvoríme kiná a budeme mať opät možnosť vidieť filmové novinky na veľkom plátne, ktoré doplníme dokonalým filmovým zážitkom vrátane pohodlných sedačiek a čerstvého popcornu,“ hovorí Barbara Nagyová za spoločnosť Cinema City. V priebehu nasledujúcich dní finálne potvrdia kompletný a presný plán premiér filmov aj pre druhý polrok

01 - Modified: 2023-05-11 08:20:09 - Feat.: - Title: Najväčšou devízou reklamy na veľkom kinoplátne je dokonalá emócia a maximálny zážitok 02 - Modified: 2022-05-05 09:08:15 - Feat.: - Title: Milan Ondrík a Marián Mitaš nakrúcajú detektívku inšpirovanú baťovským svetom 03 - Modified: 2022-05-04 08:40:29 - Feat.: - Title: Filmový máj: Týchto sedem noviniek v kine nemôžete premeškať 04 - Modified: 2022-03-25 08:45:11 - Feat.: - Title: Do kín prichádza Tieňohra. Nový film režiséra Bebjaka je inšpirovaný skutočnými udalosťami 05 - Modified: 2022-02-02 11:15:26 - Feat.: - Title: Do kín prichádza V lete ti poviem, ako sa mám. Podľa tvorcov je ich najvýpravnejším filmom
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 02:39