StoryEditor

BTLka má nového člena

30.08.2012, 10:31

V poradí 10. členom BTL komunikačnej asociácie sa stala produkčná spoločnosť Leopard Production.

BTL komunikačná asociácia, zastrešujúca takmer všetkých najväčších hráčov na poli event a promotion marketingu, pribrala koncom júla nového člena. 10. členom v poradí sa stala produkčná spoločnosť Leopard Production, zameraná na televíznu a eventovú produkciu. Agentúra sa stala členom po tom, čo rok pôsobila v BTLke vo funkcii pozorovateľa.

Aktuálne má tak BTL 10 členov: 4P&P Slovakia, Brand Advertising, Creative Pro, E-Motion, Fresh Agency, Institute of promotion, Mertel, Monarch, Promoland a napokon Leopard production. Najnovší člen na slovenskom marketingovom trhu pôsobí 4 roky, medzi jeho klientov patria spoločnosti Orange, FUN rádio, Slovnaft, J&T banka, Unicredit Bank, atď.

Managing director agentúry Leopard production Tomáš Ručkay sa o členstve v BTLke vyjadril nasledovne: „Veľmi ma potešil vznik asociácie, ktorá na základe istých kritérií definuje kvalitatívnu hodnotu BTL agentúr. Vzhľadom na to, že na našom malom trhu vzniká veľa firiem a živnostníkov, ktorí sa radia do odvetvia BTL komunikácie, bolo na čase odčleniť spoločnosti, ktoré ponúkajú nielen čiastkové výkony, ale aj produkt. Na tomto princípe je postavený prístup Leoparda ku svojim klientom a aj z tohto dôvodu sme cítili potrebu jasne deklarovať náš prístup, čo vyústilo do spojenia s BTL-kou. Je to jediné združenie so zameraním na BTL agentúry na Slovensku, ktoré má jasne definované kvalitatívne aj kvantitatívne parametre, čo by malo byť vodítkom pre klientov.“

 

Občianske združenie BTL komunikačná asociácia (BTLka) vzniklo v lete 2011 s cieľom vytvoriť spoločnú platformu pre agentúry pôsobiace v oblasti eventmanagementu, sales promotion a príbuzných podlinkových aktivít. Ambíciou BTLky je združovať hráčov, ktorí pôsobia na trhu s dlhodobou víziou, svoje služby poskytujú profesionálne a ktorí sa zaviazali k pôsobeniu na trhu v súlade s Etickým kódexom BTLky. Týmto spôsobom chce asociácia smerom ku klientom ako aj dodávateľom predstavovať garanciu kvality, serióznosti a zodpovednosti.

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 06:23