Andy Kraus
StoryEditor

VIEME PRVÍ: Joj pripravuje nové seriály Klan a Dedičstvo

29.05.2013, 11:46
Andy Kraus chystá po Paneláku ďalší seriál pre Joj. Prečítajte si podrobnosti.

Televízia Joj bude mať viac pôvodných hraných seriálov. Aktuálne pripravuje ďalšie dve novinky Klan a Dedičstvo.

Seriál Klan vznikne podľa licencovaného formátu spoločnosti FremantleMedia The Clan. Tá ho prvýkrát predstavila v roku 2011 na veľtrhu v Cannes. Vytvorila a produkovala ho pre chorvátsku RTL, ktorá ho vysielala denne. Vznikol síce špeciálne pre chorvátsky trh, avšak FremantleMedia už pri jeho predstavení očakávala záujem medzinárodných trhov. "Tento seriál je skvelým príkladom pôvodného contentu vytvoreného našim tímom v Chorvátsku, aby vyhovoval miestnemu trhu, ale vidím obrovský potenciál dostať ho na medzinárodné trhy ako formát," povedala CEO FremantleMedia pre oblasti Nordic, CEE a Balkán Daniela Matei.

Seriál Klan do slovenskej podoby adaptuje Andy Kraus, ktorý sa podpísal pod najdlšie vysielaný slovenský denný seriál Jojky Panelák a na konte má i Pod povrchom či Kutyil s.r.o. Klan by sa na obrazovkách mohol objaviť už na jeseň.

Druhá novinka Joj – Dedičstvo – je pôvodný slovenský seriál. Pracuje na ňom tím vlastnej tvorby Joj.

 

O čom sú novinky TV Joj

 

Klan

Nový romantický seriál TV JOJ o láske dvoch mladých ľudí, ktorí pochádzajú z úplne odlišných klanov. Svadba však spojí dve rodiny, ktoré stoja na opačnej strane zákona. Konflikt jej členov prináša napätie, intrigy, emócie a dramatické situácie.

Dedičstvo

Nový seriál z dielne tvorcov, ktorí sú priekopníkmi žánra scripted reality. Príbeh bohatej „americkej“ Slovenky Júlie Miller, ktorá príde so svojím zdedeným majetkom na Slovensko. Hneď po príchode však prichádza o ideály. Zdedený majetok si totiž privlastnila iná bohatá rodina a zdá sa, že ilegálnym spôsobom

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 12:18