Dominika Kavaschová a Tomáš Maštalír v seriál Chlapi neplačú
StoryEditor

Slovenskí herci hviezdia vo vietnamskej televízii. Pozrite si ukážky

16.01.2015, 15:37
Ako to vyzerá, keď sú Dominika Kavaschová, Tomáš Maštalír a ďalší slovenskí herci na vietnamských obrazovkách? Prinášame video.

Na Tomáša Maštalíra, Dominiku Kavaschovú a seriál Chlapi neplači sa nepozerajú iba slovenskí diváci. Slovenský seriál sa dostal do Ázie. Kúpila ho vietnamská televízia Hanoi TV 2.

Ako to vyzerá, keď vietnamská televízia objaví slovenskú seriálovú školu, si môžete pozrieť na konci správy, kde nájdete upútavku a ukážku priamo z vysielania.

Seriál sa vo Vietname vysiela s dabingom podobným tomu poľskému - všetky postavy dabuje jeden človek, v tomto prípade žena.

Stanica Hanoi TV 2 dala Chlapom neplačú priestor vo večernom čase, vysiela ho cez pracovné dni o 21. hodine. Vo Vietname sa volá "Ánh sáng Tinh Yeu".

Markíza Stratégiám povedala, že seriál Chlapi neplačú predali okrem Vietnamu aj na Blízky východ a do Latinskej Ameriky. Latinská Amerika a USA ho takisto kúpili aj ako formát, respektíve právo natočiť vlastnú verziu pre španielsky hovoriaci trh. Vo Vietname sa objaví aj Búrlivé víno, právo na formát kúpili v Latinskej Amerike a Afrike.

U nás sa vysiela seriál Chlapi neplačú od jesene 2013 na Markíze. Hrajú v ňom Tomáš Maštalír, Dominika Kavaschová, Alexander Bárta, Dušan Jamrich, Hana Gregorová, Petra Vajdová a ďalší. Prečítajte si o ňom viac.

 

Informáciu o predaji do Vietnamu a video nám poskytla Markíza.

http://youtu.be/tMS2jqUFq7Y

http://youtu.be/UlIi_L2MEjY

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 10:41