Chlapi neplačú
StoryEditor

Seriál Chlapi neplačú začína na Markíze už 26. augusta

16.08.2013, 00:05
Markíza spustí svoj nový rodinný seriál, známy predtým ako V dobrom aj v zlom, už o desať dní.

Televízia Markíza zverejnila, kedy začína jej nový rodinný seriál Chlapi neplačú. Bude to už v pondelok 26. augusta. Vydala k tomu programovú zmenu.

Seriál sa bude vysielať každý pracovný deň od 17:45 do 19:00. Prvý týždeň bude mať relatívne ľahšiu konkurenciu, keďže Joj so svojim seriálom Klan počká a odštartuje ho až ďalší týždeň. Chlapi neplačú teda spočiatku pôjde oproti premiérovej Súdnej sieni.

Chlapi neplačú bolo pôvodne promované ako V dobrom aj v zlom. Stanica však včera pristúpila k zmene názvu, keďže nevlastní ochrannú známku "V dobrom aj v zlom" - tú si totiž ešte koncom júna dala zaregistrovať Joj. Viac o zmene názvu.

Všetko o seriáli Chlapi neplačú:

O čom je seriál Chlapi neplačú
zdroj: anotácia TV Markíza

Rodinný seriál, SR, 2013

Hrajú: Tomáš Maštalír, Dominika Kavaschová, Alexander Bárta, Dušan Jamrich, Gabriela Dzúriková, Milan Bahúl

Slobodná matka Paula príde zo dňa na deň o prácu. Paľko túži po otcovi a napriek maminým protestom im stále zháňa otecka, ktorý by ich mal rád oboch. Michal je dizajnér a automobilový pretekár, ktorému otec zveril polovicu svojho podniku s podmienkou, že s pretekaním prestane. Michal otcovi sľúbi, že tento pretek bude jeho posledným. Životy Pauly a Michala sa vďaka pretekom nečakane spoja a nenávratne prepletú.

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:38