StoryEditor

Hackli stránku Hnutia slovenskej obrody. Jozefa Tisa oslavujú naružovo a so srdiečkami

06.06.2016, 12:19
...pretože fašisti sú hlupáci, čo nedokážu spravovať ani vlastný web, nieto ešte štát,“ hlásia na stránke extrémistov hackeri.

Extrémistickú skupinu Hnutie slovenskej obrody, ktorej misiou je „prehlbovanie vlastenectva a národného cítenia,“ dnes hackli. K útoku sa prihlásila skupina Anonymouse crew.

Stalo sa tak krátko po tom, čo vedenie extrémistického hnutia oznámilo politické ambície a dohodlo sa na registrácii politickej strany na Ministerstve vnútra. Strana netají svoj obdiv Jozefa Tisa i náklonnosť k Marianovi Kotlebovi.

Anonymouse crew stránku prefarbila naružovo, farbám neušli ani Tisove líca na pozadí srdiečkovej tapety. Hackeri na stránke hnutia verejne podporujú „Ľudskoprávnych svätuškárov a slniečkárov, Ekonomických imigrantov a emigrantov, Juvenilnú justíciu a Barnevernet, Farmafirmy a vakcinovanie, Chemtrails a čipovanie, Bratislavskú kaviareň, Juristútky a presstitútky, Chazarov a mimovládky, Potkanov ako Dostál a spol., Neomarxistov a neoliberálov, Prezidenta Bútoru a jeho hovorcu Kisku.“

K ružovej stránke extrémistov sa ozvali aj viaceré pobavené hlasy tých, na ktorých Hnutie vo svojich vyhláseniach často útočí.

Anonymouse crew sa hrdo hlási k „finančnej podpore od Sorosa Györgyho.“ Stránka je hacknutá už od rána, hnutie sa doteraz nezmobilizovalo. „...pretože fašisti sú hlupáci, čo nedokážu spravovať ani vlastný web, nieto ešte štát,“ píše sa na srdiečkovej stránke.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 13:34