StoryEditor

Seriál Jedna noc si v svetovej premiére pozrieme aj u nás

05.07.2016, 09:41
Vysielať ho bude HBO prvýkrát spolu s americkou premiérou. Pozrite si filmové tipy na HBO.

V júli predstaví HBO novinku z vlastnej produkcie - krimiseriál Jedna noc (The Night Of). Dej seriálu skúma podivné okolnosti vraždy, z ktorej je podozrivý študent Naz Khan pakistanského pôvodu. Ten si požičia otcov taxík a vyrazí na večierok. Cestou k nemu nastúpi krásna dievčina a začína sa osudná noc. Po nej je Naz obvinený zo zločinu, ktorý však podľa vlastných slov nespáchal. Príbeh sleduje policajné vyšetrovanie, súdny proces a očistec vo väzení, kde Naz čaká na svoj proces.

Osemdielnu minisériu uvedie HBO súbežne s americkou premiérou od 10. júla vždy o 3 hodine v noci z nedele na pondelok a potom v pondelkové večery o 20:00.

Fanúšikovia Toma Hardyho sa môžu tešiť na oscarový Mad Max Zbesilá cesta (Mad Max Fury Road). Legendárny režisér George Miller po tridsiatich rokoch natočil pokračovanie svojej sci-fi trilógie Šialený Max. Na plátna sa vrátil drsný bojovník Max Rockatansky, v titulnej úlohe Mela Gibsona vystriedal Tom Hardy (oscarová nominácia za film Revenant Zmŕtvychvstanie).

Tom Hardy sa objaví aj v hlavnej dvojúlohe krimi thrilleru Legendy zločinu (Legend), kde si zahrá dvojitú úlohu gangsterských dvojčiat Krayových, ktoré ovládali londýnske podsvetie v 60. rokoch. Film inšpirovaný skutočnými udalosťami je plný násilia a zastrašovania, ale aj lásky jedného z bratov k Frances. Drsnú snímku natočil Brian Helgeland (držiteľ Oscara za scenár k filmu L. A. – Prísne tajné).

Program doplní filmové pokračovanie seriálov z produkcie HBO - Vincentov svet (Entourage) a Hľadanie (Looking).

Rodinným titulom je animovaný film z produkcie štúdia Pixar - Dobrý dinosaurus (The Good Dinosaur) o veľkom dobrodružstve malého apatosaura a jeho kamaráta. Príbeh sa odohráva na alternatívnej Zemi, kde dinosauri nikdy nevyhynuli. Obrábajú polia, chovajú zvieratá, majú rodiny. Keď sa malý Arlo narodí, je vždy vydesený a starším súrodencom je len na smiech. Keď sa však ocitne sám v neznámej krajine, spriatelí sa s odvážnym chlapcom a nakoniec sa mu podarí prekonať svoj strach.

Všetky premiérové tituly budú v deň premiéry dostupné zároveň i online na HBO GO.

01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. máj 2024 16:20