Adela Banášová v teasingu na neznámu kampaň.Youtube
StoryEditor

Adela Banášová rapuje a recituje po nemecky. V novom viráli

26.08.2016, 15:46
Autor:
(pš)(pš)
Komu sa Adela rozhodla robiť reklamu?

Adela Banášová prekvapuje stále viac. Momentálne tým, že účinkuje v dvoch videách, ktoré sú zjavne teasingom pre nejakú spoločnosť. Na prvý pohľad sa zdá, že by mohlo ísť o reklamu pre spoločnosť Samsung. Obzvlášť, keď Adela recituje pred kostolom  manuál pre túto značku.

V druhom videu vystupuje ako profesionálna speváčka. V uliciach Bratislavy rapuje hit skupiny Die Fantastischen Vier - Sie ist weg. To, čo obe videá spája je, že v oboch hovorí Adela výborne po nemecky, čo je o nej dobre známe. A to by mohlo prezrádzať, že sa rozhodla spropagovať - aj v súvislosti s blížiacim sa začiatkom školského roka,  jazykovú školu.

Čo je pravdepodobnejšia verzia ako reklama na mobil. Koniec koncov jedno video má aj podtitul - Vy jej rozumiete? A na videu kde rapuje, vchádza do budovy na Panenskej 33, čo je vlastne Goetheho inštitút. Na konci videa sa objaví hastag #sitosskus.

Uvidíme, či náš tip o reklame na jazykovú školu bol správny.

01 - Modified: 2017-01-25 09:43:07 - Feat.: - Title: Talkšou Adely Trochu inak. Piatková premiéra s youtuberom Selassiem bude namiesto TA3 na Dvojke 02 - Modified: 2016-09-05 08:01:03 - Feat.: - Title: Adela Banášová rapovala po nemecky. Vieme, pre koho
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 00:30