StoryEditor

Radio Services prichádza s novou ponukou pre klientov

21.10.2016, 15:39
Autor:
TSTS
Garantuje im, že odvysielanou reklamou získajú reálnu merateľnosť výsledkov.

Spoločnosť Rádio Services, ktorá obchodne zastrešuje štyri rádiá z top 10 najpočúvanejších rozhlasových staníc na Slovensku - Rádio Jemné, Rádio Vlna, Rádio Anténa Rock a Rádio Europa 2 - pripravila ku koncu roka pre svojich klientov nový unikátny produkt s príznačným sloganom: „My dostaneme vašu značku do povedomia a Vy zaplatíte, až sa tak stane!“

Spoločnosť o tom Informovala v tlačovej správe. Ako jediná na slovenskom trhu garantuje, že odvysielaním reklamy v rádiu klienti nielen zvýšia povedomie o svojej značke, ale získajú aj reálnu merateľnosť výsledkov.

Ako to celé bude prebiehať? Klient si v základnej minimálnej cene si zakúpi špeciálny balík sponzorských odkazov. Ešte pred spustením samotnej kampane klient dodá čísla návštevnosti svojej webovej stránky a následne na ňu zadá unikátny kód. Za kampaň zaplatí až po jej ukončení, na základe reálnych výsledkov z návštevnosti svojej stránky.

 „Keďže sme obchodnou jednotkou na rádiovom trhu, musíme stále napredovať a inovovať našu obchodnú ponuku. Preto sme sa rozhodli pripraviť našim obchodným partnerom a novým klientom niečo, čo budú považovať za naozaj efektívny nákup. Znamená  to, že si reálne odmerajú účinnosť a až na základe nárastu návštevnosti na svojich stránkach zaplatia. Takisto chceme poukázať na efekt call to action, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou každej rozhlasovej kampane i v synergii s online,“ povedal Denis Roman, obchodný riaditeľ spoločnosti Radio Services a.s.

Nový, už otestovaný produkt, ktorý ponúka Radio Services svojim klientom, je dôkazom toho, že rádio a online môžu ísť ruka v ruke.

01 - Modified: 2016-08-03 15:12:34 - Feat.: - Title: Denis Roman: Rádio Vlna bude raz naša vlajková loď
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 11:03