StoryEditor

Novinky budúceho roka: TV Doma prinesie nové seriály z Turecka a Indie

27.10.2016, 09:16
Autor:
hrnhrn
Nové romantické telenovely sa stali vo svojich domovských krajinách hitmi.

Turecké a indické romantické seriály zaujali našich divákov už v uplynulých sezónach, stačí spomenúť Zakázanú lásku, Tisíc a jednu noc, Ferihu či Indickú nevestu, ale aj aktuálne vysielané Vymenené životy. Pre milovníkov, a hlavne milovníčky romantických seriálov pripravuje televízia Doma v novom roku tri novinky, ktoré sa okamžite po svojom uvedení v domovskej krajine stali hitmi.

Keď do života vstúpi láska, rozum ide bokom

​Prvou novinkou nasledujúceho roka bude romantický seriál Kara Sevda, ktorý pochádza od producenta seriálov Fatmagül, Ezel a Zakázaná láska. V domovskej krajine seriál patril k jedným z najúspešnejších seriálov uplynulej sezóny. Podarilo sa mu získať aj prestížnu cenu za Najlepší seriál na International Drama Awards 2016 v Soule.

Kemal pochádza z bežnej rodiny, strednej triedy, a jeho jediným cieľom je prežiť. O živote premýšľa racionálne, nemá ružové okuliare a neverí v zázraky – obzvlášť ak ide o lásku. No jeho život sa úplne otočí, keď doňho vstúpi láska. A to nie hocijaká, ale rovno z vyšších spoločenských vrstiev. Aj napriek rozdielom láska Kemala a Nihan prekonala všetky ich rozdiely a podarilo sa im zostať spolu, až kým Kemal nemusel opustiť Istanbul kvôli práci v bani. Vtedy Kemal pripustí, že Nihan a on patria do dvoch veľmi odlišných svetov. Spolu s touto veľkou životnou lekciou pochová všetok svoj žiaľ a odsťahuje sa do iného mesta. Čo však nevie, je, že Nihan má tiež tajomstvo, ktoré musela pochovať so svojou láskou

Divákov čaká príbeh dvoch vzdialených svetov, ktorý ukáže, že všetko, čo berieme ako samozrejmosť, sa môže náhle zmeniť. Osud totiž stále pracuje na tom, aby sme nenechali veci nedokončené. Niekto, o kom sme si mysleli, že je ďaleko, môže byť v skutočnosti blízko nás, a naopak.

TV Doma

Manželmi sa stali len pár hodín po zoznámení

Druhou novinkou bude v roku 2017 pokračovanie romanticko-komediálneho seriálu Láska na druhý pokus II. Zeynep a Fatih sa spoznali počas letu lietadlom do Istanbulu a aby zatajili pred svojimi rodinami pravdu o tom, že ich životy nedopadli podľa ich predstáv, uzavreli medzi sebou dohodu, že sa budú vydávať za manželov. To však netušili, že z nevinnej hry sa ich city premenia na skutočnú lásku. Príbehy Zeynep a Fatiha uzavrú v premiérovej druhej sérii seriálu, kde sa diváci dozvedia, či im ich láska na druhý pokus skutočne vydrží.

TV Doma

Podporu nájde tam, kde ju nečaká

Po úspechu Indickej nevesty prinesie televízia Doma ďalší exotický hit s názvom Sandhya - svetlo môjho života. Romantický seriál bol v rodnej Indii trhovou jednotkou, počas rokov 2011-2016 vzniklo takmer 1 500 epizód. Hlavnou hrdinkou je mladá Sandhya, ktorá sa snaží získať prácu na polícii, vyslobodiť sa zo zabehnutých koľají strednej triedy a osudu, ktorý jej určil niekto iný. Je to moderná patriotka a bojovníčka za ženské práva. V živote nájde oporu práve tam, kde by ju nečakala - u svojho manžela. Ten prelomí všetky zvyklosti vrátane nesúhlasu so staršími členmi rodiny a odvážne podporuje ženu v jej ambíciách.

TV Doma

01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 23:33