Pohľad na Moskvu z ISS (28mm objektív).NASA/Scott Kelly
StoryEditor

Pluska.sk: „Svetoví lídri sú pripravení na prichádzajúci koniec sveta“

10.11.2016, 11:56
Autor:
imim
Denník na svojej stránke informuje o konci sveta, cituje aj "odborníkov na apokalypsu."

„Koniec sveta sa blíži, no prežijú iba vyvolení. Aspoň to tvrdia odborníci na apokalypsu, podľa ktorých vlády USA či Británie budujú tajné podzemné komplexy, aby zabezpečili prežitie svetovej elity,“ uvádza bulvárny denník text na svojej webstránke.

Podľa Pluska.sk a "odborníkov na apokalypsu," ktorých cituje, sa koniec sveta blíži a prežijú ho iba vyvolení. Podľa tých vlády USA či Británie dokonca budujú podzemné komplexy, aby zabezpečili prežitie pre "svetovú elitu," informuje denník.

Pluska.sk

Článok má v súčasnosti viac ako 400 zdieľaní na Facebooku, na stránke figuruje od polnoci. O stanovisko k publikovanému materiálu sme požiadali aj redakciu denníka PLUS JEDEN DEŇ, ktorý zdieľa web Pluska.sk s týždenníkom Plus 7 dní. Oba tituly spadajú pod vydavateľstvo News and Media Holding, ktoré pred dvomi rokmi kúpila skupina Penta. 

S dosahom

Tlačený náklad bulvárneho denníka sa pohybuje na hranici 40-tisíc predaných kusov denne, samotný web Pluska.sk figuruje v rebríčku čítanosti slovenských webov s počtom 273 901 RU v prvej desiatke (podľa AIMmonitora na 9. mieste).

Aj napriek faktu, že ide o bulvárny žáner, relevancia zverejnených informácií, a predovšetkým ich pravdivosť musí byť zachovaná pri každom obsahu.

Správu budeme aktualizovať o vyjadrenie redakcie Pluska.sk.

01 - Modified: 2017-06-22 15:37:00 - Feat.: - Title: Novinárka z Plusky nachytala organizátora protestov, vyčítajú jej nadprácu. Na rozhovor reagoval aj Kaliňák 02 - Modified: 2016-11-27 16:44:05 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Všetko, čo ste sa chceli dozvedieť o protislovenských prostitútkach
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 00:24