RTVS
StoryEditor

Ringier Axel Springer končí spoluprácu na ankete OTO. Preberá ju vydavateľstvo Penty

29.11.2016, 15:54
Autor:
imim
Týždenník Život končí ako garant a hlavný mediálny partner ankety, vystrieda ho konkurenčný PLUS 7 DNÍ.

Vydavateľský dom Ringier Axel Springer Slovakia sa rozhodol ukončiť spoluprácu s agentúrou Art Production Agency (APA), ktorá organizuje divácku anketu OTO – Osobnosť televíznej obrazovky. Týždenník Život týmto zároveň končí ako garant a hlavný mediálny partner ankety.

„Posledných 15 rokov sme budovali značku OTO, ktorej ochranná známka nášmu vydavateľstvu nepatrila. Bola to zaujímavá skúsenosť, ale v súčasnosti sa už chceme sústrediť na budovanie a rozvoj výlučne vlastných projektov,“ uviedol generálny riaditeľ slovenského Ringieru Milan Dubec, ktorý poďakoval riaditeľke agentúry APA Jane Prágerovej za dlhoročnú spoluprácu.

Už o rok

Posledným ročníkom ankety OTO, na ktorom sa podieľal vydavateľský dom Ringier Axel Springer, bol 16. ročník. Jeho výsledky boli vyhlásené na galavečere, ktorý sa konal v marci tohto roka. Po novom bude hlavným mediálnym partnerom diváckej ankety mediálny dom News and Media Holding (NMH).

Anketové hlasovanie bude prebiehať vo všetkých digitálnych a printových tituloch vydavateľstva. Organizátorom a držiteľom licencie ankety zostáva naďalej produkčný dom Art Production Agency (APA). 

Galavečer na RTVS

17. ročník ankety OTO pripravovaný už v spolupráci s News and Media Holding sa bude konať v sobotu 11. marca 2017 v priestoroch Slovenského národného divadla. Vysielateľom slávnostného galavečera, na ktorom sú vyhlasované výsledky ankety OTO je Slovenská televízia. Galavečer bude vysielaný v priamom televíznom prenose na Jednotke.

„Sme veľmi radi, že sa vydavateľstvo môže pochváliť týmto prestížnym projektom, ktorému venujeme veľkú pozornosť, mediálny priestor a mediálnu podporu. Využijeme silu nášho mediálneho zásahu prostredníctvom printových a online produktov nášho vydavateľstva,“ hovorí generálny riaditeľ News and Media Holding Peter Mertus.

„Vzhľadom na dlhoročné dobré pracovné vzťahy s Petrom Mertusom pri organizovaní viacerých pravidelných eventov, som sa rozhodla pre ponuku od vydavateľstva News and Media Holding. Ešte raz ďakujem všetkým, s ktorými som mohla spolupracovať doteraz,“ uvádza Jana Prágerová, riaditeľka agentúry APA.

News and Media Holding

Vydavateľstvo News and Media Holding vydáva napríklad denník Plus JEDEN DEŇ, týždenník PLUS 7 DNÍ, ženský týždenník Báječná žena, mesačník Zdravie či Záhradkár či ekonomický týždenník Trend.

01 - Modified: 2021-07-28 10:47:16 - Feat.: - Title: Ringier preberá podiely spoločnosti Axel Springer na Slovensku a v ďalších piatich krajinách 02 - Modified: 2020-09-24 05:45:52 - Feat.: - Title: Rada RTVS sa zaoberala "Bohom šoubiznisu". Reagovala na sťažnosti divákov na galavečer OTO 03 - Modified: 2020-10-04 17:46:34 - Feat.: - Title: OTO s najnižšou sledovanosťou za posledné roky. Galavečer sledovalo o 200-tisíc divákov menej 04 - Modified: 2020-09-06 19:56:55 - Feat.: - Title: Absolútny OTO v rukách Hudáka, sošku majú Tvoja tvár, Za sklom i Inkognito 05 - Modified: 2020-09-04 15:17:11 - Feat.: - Title: V sobotu sa rozdajú slovenské televízne Oscary. Priamy prenos galavečera OTO odvysiela RTVS
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 06:32