StoryEditor

Vianočný Týždeň v médiách: Brixiho párty, darček pre kotlebovcov a top prieskum JOJky

25.12.2016, 15:17
Ako Otto Brixi potešil svojich zamestnancov, kto je vlastne „trapnučký fašista“ a koľko Štedrých večerí musí absolvovať Boris Kollár?

Kamaráti z predmestia

Sviatočnej atmosfére podľahol šarmantný exposlanec za Smer Otto Brixi. 31-ročný rodák z Košíc aktuálne nosí svoje preslávené outfity do gelnickej nemocnice, ktorej šéfuje. Tu sa Brixi ako odborník na zdravotníctvo, ktorý o poslanecký mandát prišiel po spájaní s predraženým CT v Piešťanoch, ukázal ako krízový manažér na mieste.

Exposlanec za Smer Otto Brixi neskrýva dušu hipstera. Exposlanec za Smer Otto Brixi neskrýva dušu hipstera. Otto Brixi, Facebook

​Nemocnica v Gelnici prežíva v rámci hospodárenia horšie časy. Aby si hĺbku krízy zrejme dostatočne uvedomil aj personál, daroval mu Brixi miesto odmien koncert Braňa Mojseja. Hviezda reality show podľa Brixiho prechádzala okolo.

Škoda, že okolo Gelnice neprechádzala Mariah Carey. Sviatočnú náladu mala na nerozoznanie.

​Aby sme však nikomu nekrivdili, lekári a vrchné sestry v gelnickej nemocnici dostali okrem koncertu aj mäsové balíčky. Koľko zlotých zlacnená slovenská panenka stála už Brixi neprezradil.

Ako však vraví Braňo, treba si odpúšťať. Veď sú Vianoce.

Súboj alfasamcov

Dejinné udalosti sa odohrávajú na Facebooku, história píše v statusoch a ako hlavný svedok slúži Wikipédia. Vianoce skrátka doliehajú na každého.

Keď novinár a moderátor RTVS Michal Havran nazval lídra SaS Richarda Sulíka na sociálnej sieti „trapnučkým fašistom,“ Sulík sa zháčil a odvolal na Wikipédiu, online encyklopédiu, lebo tam sa píše, kto je fašista skutočne. Sulíkovo ego stojí 10 000 eur, ktoré si od Havrana za označenie fašista, navyše trapnučký, v následnej žalobe pýta.

Havranovo ego sa spočítať nedá, viac však uvidíme na súde, na ktorom sa čoskoro stretnú a budú okrem ega porovnávať svoj sémantický vesmír (týmto pozdravujeme Rada Procházku do Luxemburgu. Vlastne Šamorína).

​Celá vec okolo extrémistickej pojmológie a pokračujúca inflácia slova "fašista" navyše mrzí aj iných. Kotlebov poslanec Peter Krupa má za sebou ťažký rok, nieto aby sa zapojil do súperenia o kadejaké ideologické prvenstvá.

Naše Slovensko, Facebook

​Po voľbách Krupovi po pokuse prejsť do parlamentu s pištoľou, ktorú po výzve sám odovzdal, vzali zbrojný pas a s ním i ďalšie strelné hračky.

Potešiť smutného Krupu sa na Vianoce rozhodli chalani z bratislavskej reklamnej agentúry. Poslancovi za stranu Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko a jeho voličom poslali darček v podobe novín Naše Slovensko.

Znova tá pojmológia... Noviny Naše Slovensko vlastne nemajú so stranou Mariana Kotlebu ani jej názvom nič spoločné. Ako uvádzajú tvorcovia, tlačovina má v úmysle predísť privlastneniu spojenia "Naše Slovensko" extrémistickou stranou. Lebo Slovensko nie je hnedé ani tmavozelené.

A nikdy snáď ani nebude.

Kde sa dvaja bijú.. vyhráva televízia JOJ

Vianočné zhony prepadli aj oddelenie politického spravodajstva televízie JOJ. Graf dáva dohromady 150% a stred jemne odtiekol. Že by pri tvorbe pomáhalo duo Mariah Carey - Braňo Mojsej? 

Sviatočné okienko

Štedrovečerná pranostika Borisa Kollára: Kto veľa rozdáva, musí neskôr zbierať.

tvnoviny.sk

​Na Vianoce niekto počíta nové pyžamká, ďalší kilá mäsa od Brixiho, iný svoje vlastné. Nesťažujme sa. Vianoce byť vôbec nemuseli, portál iDNES.cz vystrašil! Syndróm Lenky Bradáčovej sa šíri a v Česku už nikomu nie je nič sväté.

iDNES.cz

A to je na tento týždeň všetko, uvidíme sa opäť o 7 dní. Šťastné a veselé!

PS: Pokojné sviatky želá aj Andrej Danko. Zn.: Kým nedorazí Sulík či náhodná burka.

Dovidenia o týždeň!

01 - Modified: 2021-06-20 06:06:29 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Televízne diskusie stále bez Matoviča, nezaháľajú Hlas a Smer 02 - Modified: 2021-05-04 06:26:43 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Prekvapenia zmluvy o nákupe Sputnika a účet za plošné testovanie 03 - Modified: 2021-03-18 05:45:04 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Od Sputnika cez vulgarizmy do bodu nula 04 - Modified: 2021-03-01 12:42:57 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Ako ďalej s covidom? Matovič sa radí s odborníkmi, Krajniak sa chce modliť a niekto uteká na Maledivy 05 - Modified: 2021-02-23 06:31:50 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Interrupcie dôležitejšie ako všetko ostatné. Aj o vakcíne Sputnik, ktorá rozdelila nielen Slovensko, ale aj koalíciu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 02:40