TV Nova
StoryEditor

Televízia Nova natáča druhú sériu dokumentárneho seriálu Holky pod zámkem

23.03.2017, 12:46
Autor:
tsts
Diváci opäť nahliadnu do režimu ženských väzníc aj nepísaných pravidiel prežitia.

Televízia Nova natáča druhú sériu dokumentárneho seriálu Holky pod zámkem. Séria odhaľuje pohľad do súkromia a duší žien, ktoré si odpykávajú trest v ženských väzniciach v Svetlej nad Sázavou, Opave a Veľkých Přílepoch. V jednotlivých dieloch sa diváci dozvedia, čo dostalo ženy za mreže a ako sa pozerajú na svoje trestné činy dnes. Vďaka štábu diváci nahliadnu do režimu ženských väzníc aj nepísaných pravidiel prežitia. Ako sa so situáciou vyrovnáva ich najbližšie okolie a čo budú robiť, až ich prepustia?

"Prvá séria bola veľmi populárna a medzi divákmi vzbudili jednotlivé príbehy veľký ohlas, a preto sme sa rozhodli v tomto netradičnom televíznom projekte pokračovať a už v priebehu jari divákom prinesieme jeho nové časti," hovorí Alex Ruzek, riaditeľka sekcie programu skupiny Nova.

"Najťažšie na celom nakrúcaní bolo získať si dôveru ako k väzenskému personálu, tak k jednotlivým ženám, ktorých činy im zmenili životnú cestu. Chvíľu trvalo vytvoriť také podmienky, aby nám začali všetci dôverovať a aby nám väzenkyne zverili ich osudy a okolnosti, ktoré ich za mreže priviedli. Je tiež ťažké držať si odstup od silných príbehov a teším sa na to, až ich predstavíme divákom. Verím, že je strhnú rovnako ako celý náš tím," prezradil režisér Jiří Fedurco.

Hneď v prvom dieli sa diváci zoznámia s životným príbehom ženy, ktorá na seba vzala vinu svojho priateľa, ktorý na priechode pre chodcov zrazil starého muža. Zdanlivo ľahká nehoda však mala nedozerné následky a ovplyvnila mnoho životných osudov. Ako sa so svojou vinou vyrovnáva dobre situovaná žena, ktorá sa náhle musí začleniť do väzenskej skupiny a mnoho ďalších strhujúcich príbehov odhalí dokumentárna séria, ktorá sa bude venovať tým najsilnejším osudom.

01 - Modified: 2024-02-28 10:46:29 - Feat.: - Title: Vladimír Mužík nastupuje do vedenia CME. Zároveň zostáva šéfom MAFRA Slovakia 02 - Modified: 2020-07-24 15:31:59 - Feat.: - Title: TV Nova bude mať dvoch generálnych riaditeľov 03 - Modified: 2020-07-24 15:32:33 - Feat.: - Title: Nova oslavuje 25 rokov. Zažila turbulencie aj súdne spory, pozíciu lídra trhu si však udržala 04 - Modified: 2018-03-27 13:51:33 - Feat.: - Title: Deti občas musíte zavrieť. O požiari v Rusku nevhodne vtipkoval moderátor televízie NOVA 05 - Modified: 2017-09-29 06:41:46 - Feat.: - Title: Programová riaditeľka Novy: Horná Dolná je na Slovensku fenomenálny úspech
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 08:08