Lujzu Garajovú Schramekovú vystrieda v porote Attila Végh.
StoryEditor

Lujza Garajová Schrameková končí! Po jednej sezóne v porote šou Tvoja tvár znie povedome ju nahradí boxerista Attila Végh

05.08.2022, 15:43

TV Markíza tak chce vyťažiť maximum zo športovcovej popularity. Ten hviezdil v jarnej televíznej sezóne na tanečnom parkete Let´s Dance.

V jesennej televíznej sezóne prinesie TV Markíza už siedmu sériu šou Tvoja tvár znie povedome, kde sa osem osobností každý týždeň prezlečie za inú hudobnú osobnosť a zaspieva nejaký jej hit. To, za koho sa prezlečú, im týždeň predtým určí ruleta. Aj tento rok sa teda môžu diváci tešiť na veľkolepé masky či famózne vystúpenia.

Obmenená porota

Aj keď televízny líder ešte tají zostavu účinkujúcich, porotu novej série obľúbenej šou už oficiálne pustiť do éteru. „Zmena nastane v zložení poroty, kde sa po boku Zuzky Kubovčíkovej Šebovej a Kulyho prvýkrát predstaví Marián Čekovský a Attila Végh,“ povedal pre Nový Čas riaditeľ centra marketingu televízie Markíza Michal Borec.

V novej porote zábavnej šou teda zasadnú o poroty až dvaja celebritní tanečníci z Let´s Dance, keďže na tanečnom parkete sa okrem Végha úspešne zvŕtala aj herečka Kubovčíková Šebová. Jediným porotcom, ktorý to ťahá zo šou od samého začiatku tak zostáva už len Mário Kuly Kollár.

Najväčším prekvapením je odstavenie herečky a moderátorky Lujzy Garajovej Schramekovej, ktorá si sadla do poroty len počas poslednej série, ktorý vysielala Markíza na jar 2021. Herečku TV Markíza neobsadila už ani do poroty Tvoja mini tvár znie povedome, ktorú vysielala minulý rok na jeseň.

V porote dve hviezdy Let´s Dance

Účasť Garajovej Schramekovej v porote Tvojej tváre bola vtedy televíznym prestupom roka. Herečka a komička bola totiž dovtedy hviezdou konkurenčnej TV Joj, kde hrala hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Naši a televízia, dve sezóny moderovala veľkú zábavnú šou Česko Slovensko má talent spolu s českým hercom Davidom Granským a televízia z Koliby jej dokonca na mieru ušila aj talkšou Čau Lujza!, v ktorej spovedala slovenské osobnosti šoubiznisu.

Je teda dosť otázne, či sa herečke oplatil prestup, keďže Markíza Garajovú Schramekovú z Tvojej tváre odstavila po jednej sezóne a vyzerá to tak, že pre ňu aktuálne televízia zo Záhorskej Bystrice žiadnu inú ponuku nemá.

Markíza si od Végha sľubuje veľa

V porotcovskom kresle ju nahradí práve Attila Végh, ktorý sa po zvŕtaní na parkete, kde ľudom bavil hlavne svojím humorom ako tanečnými kreáciami, teraz posadí do poroty a bude hodnotiť iných súťažiacich.

Markíza si obľúbenosť boxera u divákov overila aj v relácii 2 na 1. Tam ho ako hosťa privítali moderátori Daniel Dangl a Adela Vinczeová. Relácia s boxeristom sa dostala ratingovo na 6,3 percenta čo programu zaručilo podiel na trhu 21,6 percenta v komerčnej cieľovke. Išlo tak o jednu z najsledovanejších relácií 2 na 1 v aktuálnej sezóne.

Okrem poroty TV markíza prezradila aj moderátora šou Tvoja tvár znie povedome. Bude nám opäť Martin Nikodým, ktorý po štvrtej sérii, v ktorej zároveň bol aj súťažiacim, prebral moderátorské žezlo po Martinovi Pycovi Rauschovi. Ten sa totiž rozhodol, že zo šou po štyroch sériách dobrovoľne odchádza a ďalšie dve série už odmoderoval Martin Nykodým.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:34