StoryEditor

Joj play: Budúcnosť vidíme v tvorbe vlastného videoobsahu, chceme byť trendsetterom

26.09.2022, 08:00
Autor:
redred

Doménou novej streamovacej služby JOJ play je divák, ktorý má rád produkciu slovenských staníc patriacich pod JOJ Group, hovorí Pavol Miller, riaditeľ pre nelineárne služby a platené kanály JOJ Group,

Na jar ste predstavili službu JOJ play – koľko používateľov ste zatiaľ získali? Nakoľko naplnila úvodná kampaň vaše plány?

Jarný launch dopadol presne podľa našich očakávaní. Hlavným cieľom bolo otestovať reakcie zákazníkov na ponúkané balíčky v rámci platformy – free a premium – a taktiež doladenie technických a procesných záležitostí.

image

Pavol Miller, JOJ Play

Vážime si a venujeme sa každej spätnej väzbe od našich zákazníkov, korí nám pomáhajú v tvorení tej najlepšej služby. Samozrejme, boli sme si vedomí rizík pri odhalení pilotnej verzie, avšak v tomto momente už môžeme povedať, že to bol úspech. Každý týždeň sa JOJ play stáva novým obľúbeným miestom na zábavu a relax pre tisíce nových používateľov.

Divákom sľubujete nekonečnú zábavu – aký typ obsahu je a bude doménou na JOJ play?

Sústreďujeme sa na kvalitu, nie na kvantitu. Našou doménou je divák, ktorý má rád produkciu TV JOJ, rád sa vracia k obľúbeným jojkárskym klasikám, ktoré už zľudoveli, vyhľadáva oddych v športových programoch a tiež ocení bezpečné divácke miesto pre svoje deti. Samozrejmosťou je aj kvalitná ponuka akvizičných filmov a seriálov.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 72% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-05-03 05:49:11 - Feat.: - Title: Šéfka JOJ play: Stream a televízia sa vedia pekne dopĺňať. Funguje tam presne ten istý obsah
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 10:08