Zdroj: IMDb
StoryEditor

Netflix zabojuje o Vianoce s detektívkou Na nože. AppleTV+ staví na Will Smitha

06.12.2022, 11:38

Vianočný čas a dlhé zimné večery sú tu, a preto vám postupne predstavíme zaujímavé novinky streamovacích služieb. Dnes sme sa pozreli na tituly spoločností Netflix a AppleTV+.

 

Netflix

 

Táto platforma si pre nás pripravila skutočne bohatú nádielku. Už 8. decembra sa môžeme tešiť na prvú časť dokumentu o kráľovskom páre Harry a Meghan, v ktorom nám ponúknu pohľad do svojho života na pozadí udalostí posledných rokov.

 

9. decembra odprezentuje svoju verziu Pinocchia oscarový režisér Guillermo del Toro. Pomocou prekrásnej fázovej animácie nám vyrozpráva klasický príbeh od Carla Collodiho.

 

O týždeň neskôr nás čaká nový seriál Recruit z prostredia CIA v hlavnej úlohe s Noahom Centineom, ktorý musí ako začínajúci právnik riešiť škandál medzinárodných rozmerov. Bývalá agentka sa vyhráža, že zverejní všetky detaily o svojej práci, ak neočistia jej meno.

 

21. decembra prichádza Lilly Collins s už treťou sériou Emily in Paris. Popritom, ako sa snaží udržať si work life banalce, ju opäť čaká celá rada trapasov a jedno zásadné rozhodnutie.

 

Úspešná detetktívka Na nože sa po troch rokoch vracia s ďalším pokračovaním, Glass Onion. Daniel Craig ako Benoit Blanc tentokrát zavíta do Grécka, kde sa hra na vraždu výstredného milionára zmení na realitu. V partičke podozrivých sa 23. decembra ocitne aj na Kate Hudson, Janelle Monáe, Hugh Grant alebo Serena Williams.

 

Všetkých fanúšikov už kultovej hry Zaklínač čaká v 1. sviatok vianočný miniséria Pokrvné puto, ktorej dej sa odohráva tisíc rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu. Hlavnú úlohu stvárnila Michelle Yeoh, ktorú môžete poznať z tohtoročného indie hitu Všetko, všade, naraz alebo oscarového veľdiela Tiger a drak.

 

V tento deň sa môžete zabaviť aj pri muzikáli Matilda, novom spracovaní tohto nestarnúceho príbehu od Roalda Dahla.

 

30. decembra nás čaká druhé pokračovanie mystického thrilleru Tiché miesto. Takže, milí fanúšikovia Stranger Things, kto to nevidel v kine, je to povinná jazda.

 

Pre fanúšikov nenáročnej zábavy si Netflix pripravil ďalšiu radu reality show Too Hot To Handle.

 

AppleTV+

 

Už 9. decembra príde na AppleTV+ dráma Emancipation v hlavnej úlohe s Willom Smithom ako otrokom. Po úteku z plantáže v Louisiane sa pridá na stranu armády Únie a využije tak jedinú možnosť, ako sa stať skutočne slobodným. Máme sa na čo tešiť, pretože tento skutočný príbeh sfilmoval Antoine Fuqua, ktorý ma konte také klenoty ako Training Day alebo Equalizer.

 

Druhá séria skvelého špionážneho thrilleru Slow Horses v hlavnej úlohe s bravúrnym Gary Oldmanom ako Jacksonom Lambom a jeho partičkou britských tajných agentov MI5 k nám zavíta už na začiatku decembra. Aj teraz nás opäť čaká skvele vystavaný príbeh doplnený o typický suchý humor.

 

Seriál Litte America je inšpirovaný skutočnými príbehmi amerických prisťahovalcov, ktoré to zo stĺpčeka v magazíne Epic dotiahli až na strieborné plátno. Tento seriál vás prekvapí najmä svojim vtipom, citlivosťou a úprimnosťou. Po obrovskom úspechu v roku 2019 sa fanúšikovia už nevedeli dočkať druhej série, ktorú si môžete pozrieť už 9. decembra.

 

Ak ste sa ešte nestihli stať fanúšikmi nasledujúcich seriálov, robíte veľkú chybu. V decembri pokračuje ďalšími časťami vynikajúci Shantaram s Charliem Hunmanom v roli bankového lupiča, ktorý pred svojim trestom utečie do Indie.

 

Pokračuje aj príjemná rodinná oddychovka Puppy Place o vzťahu najmenších členov rodiny a štvornohých maznáčov.

 

Nových častí sa dočkal aj komediálny seriál Mythic Quest, o hernom štúdiu a neľahkých životoch jeho zakladateľov.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:15