Čo prinesie v decembri Amazon Prime Video?
StoryEditor

Amazon Prime Video prináša na Vianoce akciu aj klasiku

15.12.2022, 14:42

Dnes sa pozrieme na decembrovú ponuku poslednej zo zahraničných streamovacích služieb na Slovensku. V predvianočnej ponuke prichádza okrem svojej vlastnej tvorby aj s množstvom klasických titulov.

 

Ako by vyzeralo vianočné obdobie bez klasického romantického filmu. Ako to dopadne, keď sa pri nákupe v slávnom obchode Tiffany and Co. zamenia darčekové krabičky s náušnicami a zásnubným prsteňom. Vo vlastnej produkcii Amazonu vznikol film Niečo od Tiffanyho, pri ktorom si už teraz môžete oddýchnuť.

Ten, kto má rád horory, si príde na svoje už 16. decembra pri filme Nanny. Pomaly vystavaný psychologický horor nám rozpráva príbeh Aishe, ktorá sa zo Senegalu presťahovala do New Yorku, aby sa tu starala o dcéru bohatého páru a umožnila tak presun aj svojho syna. Americký sen sa však časom začína búrať, keď jej život začne postupne napádať neznáma bytosť.

21. decembra prichádza tretia séria skvelého seriálu Jack Ryan od Toma Clancyho, v ktorom si hlavnú úlohu zahral John Krasinski známy najmä zo seriálu The Office. Jack sa opäť vrhá do akcie, aby s využitím najmodernejších technológii odvrátil chaos, ktorý môže spôsobiť rozvrat demokracie a Spojených štátov amerických. Ako napovedá akčný trailer, máme sa opäť na čo tešiť.

Kto nevidel v lete v kine, teraz ma jedinečnú príležitosť. 29. decembra bude totiž k dispozícii animovaná rozprávka Labky v akcii. Po tom, ako sa pes Hank ocitá v meste plnom mačiek, ktoré od neho potrebujú ochranu pred hrôzostrašným zloduchom, sa rozhodne stať samurajom so všetkým, čo k tomu patrí. Jediným problémom našeho hrdinu však stále ostáva staré cliché. Mačky predsa nenávidia psy. Keďže tréning prebieha pod vedením starého majstra bojových umení Jimba v podaní Samuela L. Jacksona, jeho klasická hláška musí zaznieť. Kvôli detskému divákovi sa tu však mení na „mother father cocker spaniel“. Vysoko odporúčam pôvodné znenie.

Čo sa týka dokumentov, od 30. decembra si môžete na Amazon Prime Video pozrieť pôsobivý dokument z prostredia amazonskej džungle. Mladý vojnový veterán sa vyberie hľadať zmysel života práve do Južnej Ameriky, kde narazí na dobrovoľníkov zachraňujúcich rôzne divé zvieratá. Zoznámi sa tu s malým ocelotom, ktorý mu zmení život a pohľad na svet. Ako však mačkovitá šelma pomaly rastie, blíži sa aj čas vypustiť ju späť do prírody.

Na záver ponúkame výber starších klasických filmov, ktoré už sú k dispozícii a môžu vám spríjemniť vianočný čas. Ace Ventura: Volanie divočiny; Capote; Dva dni v New Yorku; Jedz, modli sa a miluj; Kingpin; Šmolkovia; Šťastie na dosah; Thelma a Louise; Zollander.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:11