Silný úlovok v Let´s Dance je kubánsky herec známy z telenovely Divoká vášeň.
StoryEditor

Po Gáboríkovi ďalší silný kaliber v Let´s Dance. Herec z telenovely Skytá vášeň

31.12.2022, 12:05
Autor:
michmich

Mario Cimarro má k Slovensku blízko aj kvôli slovenskej snúbenici, s ktorou má dcérku Bryanu.

Vyzerá to na veľmi silný ročník. Televízia Markíza nechce nechať nič na náhodu a po úspechu sledovanej siedmej série Let´s Dance, kde hviezdil famózne tancujúci Ján Koleník, plánuje priniesť ešte atraktívnejšiu osmu sériu.

Po prvom potvrdenom celebritnom tanečníkovi Mariánovi Gáboríkovi televízny líder prezradil, že sa jej do celebritnej tancujúcej zostavy podarilo ukoristiť ďalší kapitálny úlovok.

image

Mario Cimarro.

V doterajších siedmych ročníkoch tancovalo na televíznom parkete šesť osobností zo zahraničia. Doteraz však lovila Markíza len v českých vodách. V šou tancovalo šesť celebrít z Čiech – Katarína Brožová, Helena Vondráčková, Marek Vašut, Iveta Bartošová, Simona Krainová a Gabriela Gunčíková. Tentoraz však zašla televízia ešte ďalej a podarilo sa jej dohodnúť na účinkovaní v tanečnej šou s kubánskym filmovým a televíznym hercom, ktorého poznáme aj na Slovensku. 

„Sme veľmi radi, že pozvanie do našej šou Let ´Dace prijala aj hviezda svetového formátu. Svoje tanečné schopnosti na parkete predvedie atraktívny kubánsky filmový a televízny herec Mario Cimarro, ktorého naši diváci milujú aj ako Juana Reyesa z kultovej telenovely Skrytá vášeň,“ uviedla televízia na svojej oficiálnej instagramovej stránke.  

Najmä diváčky budú z tejto voľby nadšené a z Maria sa môže stáť miláčik publika.

image

Mario Cimarro tvorí pár s finalistkou súťaže Miss Slovensko 2015 Bronislavou Gregušovou.

Ku Slovensku má vzťah

Mario Cimarro sa však budúci rok nebude objavovať len na tanečnom parkete v šou na obrazovkách TV Markíza, lebo aj na TV Doma. V tejto televízii plánuje televízny líder vysielať nové pokračovanie úspešnej telenovely Skrytá vášeň, ktorú autori natočili po 20 rokoch od úspechu pôvodného kolumbijského seriálu.

Ale späť k Let´s Dance. Ak sa v šou znovu objaví v porote aj extravagantný porotca Jorge González, nastane tak zaujímavá skutočnosť. V slovenskej verzii tanečnej šou by mala karibská krajina Kuba až dvojité zastúpenie. A to tak na parkete, ako aj v porote. 

image

Mario má s Bronislavou Gregušovou zo Slovenska dcérku Bryanu.

Mohlo by sa zdať, že Mario Cimarro súhlasil s účinkovaním v šou v neznámej malej krajine len kvôli peniazom, ale jeho so Slovenskom spája aj niečo podstatnejšie. Už niekoľko rokov žije s krásnou Slovenkou, s finalistkou súťaže Miss Slovensko 2015, Bronislavou Gregušovou, s ktorou má aj dcérku Bryanu.

„Moje spojenie so Slovenskom vzniklo veľmi dávno, keď Markíza začala vysielať jeden z mojich seriálov, Skrytú vášeň. S tancovaním skúsenosti mám spred pár rokov z hereckej školy, Chodil som na hodiny baletu, Polo to povinné,“ usmial sa herec a dodral, že pozvanie prijal kvôli rodine. „Kvôli mojej snúbenici Broni a mojej dcére Briane, aby som mohol byť k nim bližšie a spoznal ich korene. Do skorého videnia, Slovensko,“ dodal Mario.

Nový ročník veľkolepej tanečnej šou Let´s Dance odštartuje až o tri mesiace, v nedeľu 5. marca 2023. Markíza púšťa mená účinkujúchich postupne. Doteraz prezradila zatiaľ len dvoch. Mená moderátov a aj zostavu poroty zatiaľ drží pod televíznou pokrievkou. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 10:49