StoryEditor

Jojka oslavuje 21 rokov: Pozrite sa ako sa zmenili moderátori, ktorí sú jej tvárami od samého začiatku

03.03.2023, 11:21
Autor:
michmich

Televízia sa pochválila zoznamom 21 programov, ktoré najviac zaujali divákov počas posledných 12 mesiacov.

„Ďakujem našim divákom za 21 rokov priazne a dôvery, ktorá nám dodáva motiváciu púšťať sa do čoraz väčších televíznych výziev. TV JOJ počas dvoch dekád na slovenskom trhu prekonala mnoho historických míľnikov a vďaka autentickej chuti tvoriť je dnes autorským seriálovým lídrom, ktorý svojou kvalitou oslovuje zahraničných partnerov. Som hrdý, že JOJka tretiu dekádu svojej existencie otvorila symbolicky najsledovanejším seriálom vo svojej histórii, ktorý bol len prvým z rekordného množstva pôvodných projektov pripravovaných do vysielania,“ hovorí Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group.

Dovŕšenie 21. roku existencie TV JOJ oslávila televízia naozaj veľkolepo – vysielaním najsledovanejšieho seriálu vo svojej histórii. Okrem televízneho hitu Iveta boli medzi jej najsledovanejšími programami uplynulého roka seriály Nemocnica a Hranica, každodenné spravodajské piliere Noviny TV JOJ, Krimi, Šport a Najlepšie počasie, ale aj úspešné premiérové partnerské filmy Krakonošovo tajomstvo a Šťastný nový rok 2: Dobro došli.

Divákov zaujali aj show programy s dlhoročnou tradíciou Česko Slovensko má talent a V siedmom nebi, ale aj podvečerné hity – Bez servítky počas pracovných dní a Nové bývanie cez víkend. Do rebríčka TOP 21 programov sa vo februári ešte stihla dostať aj aktuálne najnovšia komediálna kriminálka Einstein.

image

Tieto programy TV Joj zaujali najviac divákov za posledných 12 mesiacov.

JOJka sa zároveň na svoje 21. narodeniny pochválila, ako sa zmenili tváre televízie, ktoré s ňou držia úplne od samého začiatku.

image

Vladimír Voštinár.

Vladimír Voštinár

Na obrazovkách TV JOJ moderoval aj moderuje reláciu Inkognito, v minulosti to boli reality šou Miliónový tanec a veľký vedomostný test IQ Test Národa 2003, s Katarínou Brychtovou moderoval Štúdio JOJ ale aj relácie Bordelári, Vojna slov a Riskni milión!

Momentálne je tvárou relácií Nové bývanie. Navyše je aj dlhoročným moderátorom zábavnej relácie Inkognito, ktorú vysielala JOJka od 2003 do 2007 a po prestávke ju znovu vrátila do vysielania v roku 2015.

image

Michal Hudák

Michal Hudák

V televízii Joj pripravuje upútavky od začiatku jej vysielania. V minulosti moderoval v televízii JOJ relácie Dievča za milión a reality show VyVolení. 

Hral v televíznych seriáloch Profesionáli a Panelák. V roku 2013 v zábavnej šou Cena je správna nahradil moderátora Mateja Sajfu Cifru. V súčasnosti sa objavuje v relácii Inkognito v úlohe hádača po boku Mariána Čekovského.

image

Lenka Čviriková Hriadelová.

Lenka Čviriková Hriadelová

Moderátorskou športového spravodajstva je od začiatku vysielania TV Joj. Niekoľkonásobná držiteľka titulu OTO v minulosti moderovala projekty ako IQ test národa, Miliónový tanec, Varí Vám to, Bago, či rôzne súťaže. 

V roku 2013 dokonca obohatila svojím hraním aj seriál Panelák.

image

Ľuboš Sarnovský.

Luboš Sarnovský

Moderátor spravodajstva NOVINY JOJ je od úplných začiatkov televízie, teda do roku 2002.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. apríl 2024 17:33