StoryEditor

Máj na Disney+: Finále Kliniky Grace, nový seriál o ženskej sekte, ale aj The Kardashians

21.04.2023, 11:19
Autor:
redred

Disney+ bude chcieť predplatiteľov zaujať týmto horúcimi májovými novinkami.

Ak si chce stremovacia služba udržať predplatiteľov a zaujať nových, musí stále prinášať do svojej ponuky zaujímavé novinky. My sme sa tentoraz pozreli na to, čo nové môžete čakať v máji na Disney+.

Spoločnosť prinesie v máji nie len veľkolepé závery vybraných kultových seriálov, ale aj nové série populárnych projektov, ale aj úplné novinky.

A aké projekty sa dočajú v májis vojho konca? Už 31. mája bude na programe finále 19. série seriálu Klinika Grace ako aj 6. série seriálu V ohni. Diváci však nemusia byť smutní, v májovej ponuke nájdu množstvo nových filmov a seriálov nielen z pôvodnej tvorby Disney+, ale aj z príbuznej produkcie pod značkou Star.

Disney+ bude chcieť predplatiteľov zaujať týmto horúcimi májovými novinkami.  

image

Svetlo nádeje.

National Geographic for Disney/Dusan Martincek

SVETLO NÁDEJE  

Svetlo nádeje, seriál natočený podľa skutočných udalostí, sleduje príbeh Miep Giesovej, mladej bezstarostnej sekretárky, ktorá ukrývala Otta Franka a jeho rodinu pred nacistami počas druhej svetovej vojny. Svetlo nádeje je prerozprávaný s modernou citlivosťou, pričom striasa pavučiny histórie a robí z Miepinho príbehu aktuálnu a nadčasovú udalosť, ktorá núti divákov pýtať sa, čo by robili na Miepinom mieste a či by mali odvahu postaviť sa nenávisti. Niektorí sa prizerali, Miep konala. Streamovacia služba prinesie každý utorok dve časti tejto pôvodnej mimisérie a to od 2. mája.

image

Kardashianky.

THE KARDASHIANS, 3. SÉRIA

Pred kamery sa vrátia Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie, ktoré pozývajú divákov späť do svojich životov, kde sa venujú témam materstva, spoločného rodičovstva a budovania vlastných impérií. Ich puto bude podrobené skúške a napätie sa znásobí, ale ako rodina budú aj cez búrku a nezhody držať spolu. Od 25. mája čakajte novú časť každý štvrtok.

image

Čínsky odkaz.

ČÍNSKY ODKAZ   

Multižánrová akčná komédia Čínsky odkaz, ktorá vznikla na základe grafického románu Gene Luen Yanga, rozpráva príbeh Jin Wanga, priemerného tínedžera, ktorý sa snaží zosúladiť svoj spoločenský život na strednej škole so svojím životom doma. Keď sa v prvý deň školského roka zoznámi s novým zahraničným študentom, dôjde k stretu ďalších svetov. Jin sa totiž nechtiac zapletie do bojov čínskych mytologických bohov. Od 24. mája uverejní svoj tejto pôvodný Disney+ seriál všetky časti naraz.  

image

Bieli muži vedia skákať.

BIELI MUŽI NEVEDIA SKÁKAŤ

Nová komédia Bieli muži nevedia skákať od 20th Century Studios je modernou prerábkou legendárneho filmu, ktorá oslavuje streetballovú kultúru v Los Angeles. V úlohe Jeremyho, bývalej hviezdy, ktorej kariéru zbrzdili zranenia, debutuje multiplatinová rapová superstar Jack Harlow, zatiaľ čo Kamala, kedysi sľubného hráča, ktorý si cestu nahor zahatal sám, stvárnil Sinqua Walls. Bojujúc s náročnými vzťahmi, finančnými problémami a vnútornými spormi sa títo dvaja veľmi rozliční pouliční basketbalisti spoja, aby využili poslednú šancu splniť si sny. Produkcia 20TH CENTURY FILM bude dostupná na streamovacej službe od 19. mája.

image

Ešte nažive.

ABC

EŠTE NAŽIVE   

Seriál Ešte nažive sleduje život nešťastnej a čerstvo slobodnej Nell Serranovej (Gina Rodriguezová), ktorá samu seba označuje za „katastrofu“. Nell sa snaží nanovo naštartovať svoj život a kariéru, ktorú zanechala pred desiatimi rokmi. Podarí sa jej nájsť iba jednu prácu – písanie nekrológov. A z naozaj nečakaného zdroja jej začínajú prichádzať rady do života. Pôvodný seriál bude dostupný so všetkými časťami naraz od 10. mája.

image

Kráter.

DISNEY

KRÁTER  

Kráter je dobrodružný príbeh Caleba Channinga, ktorý vyrastal v mesačnej banskej kolónii a po smrti svojho otca sa má presťahovať na idylickú, no vzdialenú planétu. Ešte predtým sa však rozhodne splniť otcovo posledné želanie. Spolu so svojimi tromi najlepšími kamarátmi a novou posilou zo Zeme Addison ukradnú rover, aby sa vydali na posledné dobrodružstvo – preskúmanie tajomného krátera. Pôvodný Disney+ film si môžete pozrieť od 12. mája.

image

V Clearingu.

V CLEARINGU     

Keď sa stratí miestne dievča, žene sa vynoria spomienky z detstva, keď bola členkou Príbuzenstva - jednej z mála siekt v histórii, ktorú viedli ženy. Tento exkluzívny pôvodný seriál, ktorý bol natočený na motívy kriminálneho trileru od J. P. Pomarea, sleduje nočné mory ženy, ktorá sa stala obeťou sekty a je nútená čeliť démonom z minulosti, aby zastavila ďalšie únosy a nátlak na nevinné deti. V Clearingu je emocionálny psychologický triler, ktorý sa zavŕtava pod kožu a do mysle a rozmazáva hranice medzi minulosťou a prítomnosťou, medzi realitou a nočnou morou. Dve epizódy tohto seriálu z dielne Disney+ budú mať premiéru 24. mája a potom každú stredu uverejnia novú časť.  

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 03:48