Za novým vizuálom Rádia Viva stojí in-house tím grafikov Zoznam.sk.
StoryEditor

Rádio VIVA víta veľkú posilu. Rannú šou posilní známy influencer

24.05.2023, 11:32
Autor:
redred

Rádio VIVA predstavilo svoj nový web, ktorý so sebou prináša aj viacero noviniek. Medzi tie najdôležitejšie patria vylepšený stream a atraktívne správy zo sveta hudby a z diania v rádiu.

Metropolitné rádio pre aktívnych ľudí chce prilákať poslucháčov aj výberom svojich moderátorov. Ide totiž o známe tváre, ktoré poslucháči môžu poznať z televízie alebo zo sociálnych sietí. V éteri dnes počuť moderátorov Tomáša Juríčeka, Adrianu Špronglovú, Janku Slačkovú a ďalších.

Najnovšou posilou je aj obľúbený influencer Expl0ited, ktorý sa stal súčasťou rannej šou. Nezameniteľný humor moderátorov, poslucháčov sprevádza počas celého dňa.

image

Rádio Viva prichádza s novou zmenou vizuálu značky.

„Rádio prešlo v poslednom období viacerými výraznými zmenami a prinieslo novú štruktúru relácií aj moderátorov. Práve nimi sme sa snažili priniesť do éteru novú energiu, ktorou oslovíme cieľovú skupinu 30+, na ktorú smerujeme nastavenie rádia. Prichádzame s kompletne novým webom a aj zmenou vizuálu značky. Rádio už má aj vlastné spravodajstvo, ktoré prináša tie najaktuálnejšie správy nielen zo sveta hudby,“ prezradil Juraj Volentics, konateľ rádia VIVA.

Za novým vizuálom značky stojí in-house tím grafikov Zoznam.sk. Rádio VIVA si môžete naladiť na západnom Slovensku, no vylepšený stream na novom webe si môžete pustiť kdekoľvek na Slovensku alebo vo svete. Vďaka tomu budete mať neobmedzený prístup k tej najlepšej hudbe a zaujímavým reláciám.

image

Rádio VIVA prišlo s novým webom, kde je viacero noviniek.

Zmena image, atraktívne správy a vylepšený stream

To všetko prináša nový web Rádia VIVA. K reláciám nedávno pribudla aj legendárna šou K-FUN, ktorá na Rádiu VIVA začala vysielať 15. februára 2023. Po rokoch sa opäť stretla pôvodná moderátorská dvojica, ktorá spoločne otvára aj tabuizované témy. Do éteru si volajú známe osobnosti, z ktorých sa snažia vytiahnuť rôzne pikošky.

01 - Modified: 2021-09-07 11:30:35 - Feat.: - Title: Case study: Uvedenie filmu Free Guy v slovenskom podaní 02 - Modified: 2018-09-07 22:17:35 - Feat.: - Title: Facebook je mŕtvy, hovorí známy youtuber Expl0ited a priznáva, na čom najviac zarába
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:06