Predvolebná diskusia JOJ 24 s mladými kandidátmi.
StoryEditor

Nová éra politikov: Diskusia o opatreniach pre mladých a ich vízie o budúcnosti Slovenska

16.09.2023, 08:56
Autor:
redred

Čaká nás aj prieskum pripravený agentúrou AKO pre reláciu Voľby 2023 o tom, či potrebuje Slovensko viac mladých v politike a vo verejnom živote.

Spravodajská televízia JOJ 24 pripravila ďalšiu predvolebné diskusie. Po diskusii kandidátov zo 150 miesta kandidátok a po ženskej debate, je tu už tretiu v poradí. Diváci si ju môžu pozrieť v nedeľu 17. septembra o 20:10 hodine na spravodajskej JOJ 24.

image

Predvolebná diskusia JOJ 24 s mladými kandidátmi.

V tretej predvolebnej debate sa nadchádzajúcu nedeľu stretnenová generácia politikov, ktorá sa bude 30. septembra uchádzať o voličské hlasy. Moderátori Jana Krescanko DibákováJakub Prok pozvali do štúdia mladých kandidátov. A to konkrétne Erika Kaliňáka zo Smer-SD, Tamaru Stohlovú za Progresívne Slovensko, predstaviteľa strany Hlas-SD Michala Barteka, koalíciu OĽANO a priatelia, Kresťanská únia, Za ľudí bude zastupovať Matúš Bystriansky, hájiť farby hnutia Sme rodina príde Tomáš Gbúr, zo strany Sloboda a Solidarita sa predstaví Ladislav Kuna, pridá sa aj Gabriela Viazanková za Kresťanskodemokratické hnutie, Tomáš Špaček z Republiky a zástupca Slovenskej národnej strany Adam Lučanský.

Hovoriť budú o najzásadnejších problémoch mladých ľudí v spoločnosti, o najdôležitejších opatreniach pre mladých a o ich pohľade na spoločensko-politické otázky. Divákom prinesieme prieskum pripravený agentúrou AKO pre reláciu Voľby 2023 o tom, či potrebuje Slovensko viac mladých v politike a vo verejnom živote.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. september 2024 03:01