Nový portál pre mladých vydavateľstva Petit Press.
StoryEditor

Vydavateľstvo Petit Press spúšťa nový lifestylový portál pre mladých Closer

06.02.2024, 15:22
Autor:
redred

Ambíciou novej redakcie je byť bližšie k svojim čitateľom. Časť obsahu sa stane súčasťou digitálneho predplatného SME.sk.

Vydavateľstvo Petit Press spustilo nový lifestylový projekt Closer so samostatnou redakciou. Šéfredaktorom Closeru sa stal Matúš Baňovič, ktorý predtým pôsobil v RTVS, týždenníku.týždeň a naposledy ako šéfredaktor REFRESHER.sk.

Hlavnou ambíciou novej redakcie je byť relevantný pre mladších čitateľov a čitateľky a prinášať lifestylové témy. Neoddeliteľnou súčasťou obsahu, ktorý nájdete na Closer budú témy ako gastro, cestovanie, hudobné či módne trendy, influenceri, krása a kozmetika, sex a vzťahy či rodová rovnosť. Medzi formátmi, ktoré portál prinesie, nájdete rozhovory, autorské články, ankety s ľuďmi, reportáže, videá a mnohé ďalšie.

image

Nový portál pre mladých vydavateľstva Petit Press.

„Je veľmi náročné vybudovať kvalitnú značku, ktorá bude autentická pre mladých. Ľahko prekuknú, keď niečo nie je skutočné a je to iba ďalší pokus na zarábanie peňazí,“ hovorí v rozhovore Matúš Baňovič, šéfredaktor Closeru.

Portál pre mladých

Ako napovedá samotný slogan portálu „Bližšie k tebe“, Closer sa snaží čo najviac priblížiť čitateľovi a jeho potrebám a záujmom.

Redakcia Closer tiež prinesie pravidelne písané newslettre. Medzi nimi nájdete aj týždenný súhrn šéfredaktora Behind the Closer, kde zhrnie to najpodstatnejšie z tvorby redakcie za uplynulý týždeň.

Časť obsahu novej redakcie sa stane súčasťou digitálneho predplatného SME.sk. Prístup ku všetkým zamknutým článkom na Closer tak budú všetci súčasní predplatitelia SME.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. júl 2024 06:07