Do hry vstupuje nový majiteľ – výstredný miliardár a vizionár Martin Dejvický (Juraj Rašla).
StoryEditor

Do Nemocnice mieri ďalší herec z Dunaja. Juraj Rašla tam nenechá kameň na kameni

05.06.2024, 13:06
Autor:
redred

Dlhodobý seriál TV JOJ nekončí, aj keď už padla posledná klapka aktuálnej série. Herci dovolenkujú, aby už koncom leta znovu nabehli na pľac. A v 11. sérii vraj pribudne veľa nových postáv.

Finálna epizóda aktuálnej série obľúbeného denného seriálu Nemocnica bude na obrazovkách televízie JOJ 13. júna. Prvá časť  štartovala 24. augusta 2021, doteraz bolo odvysielaných 10 sérií. Dokopy ide o 227 častí a na pľaci si zahralo viac ako 100 hercov a viac ako 1500 komparzistov v úlohách pacientov.

image

Do hry vstupuje nový majiteľ – výstredný miliardár a vizionár Martin Dejvický (Juraj Rašla).

Pred pár dňami padla posledná klapka aktuálnej série, bol to už 632. filmovací deň. "Herci aj celý štáb pripravujúci takýto náročný a živý projekt potrebujú krátku pauzu. Teraz si užívajú zaslúžené voľno a o pár týždňov opäť začnú pracovať na 11.sérii. Môžeme prezradiť, že divákov čaká viacero zmien a príchod nových postáv," povedala PR manažérka TV Joj Katarína Nosková. Premenou prejde nielen nemocnica, ale aj osudy obľúbených hrdinov.

image

Nemocnica dostane letnú pauzu od 13. júna.

 Pracháč, straľný pracháč

Nemocnica sv. Martina sa stala obeťou mocenských hier a osobnej pomsty ministra Vajnorského (Pavol Plevčík), ktorý sa rozhodol nemocnicu sprivatizovať a predať tomu, kto dá najviac.

image

Do hry vstupuje nový majiteľ – výstredný miliardár a vizionár Martin Dejvický (Juraj Rašla).

Do hry vstupuje nový majiteľ – výstredný miliardár a vizionár Martin Dejvický (Juraj Rašla). Ten už vybudoval sieť úspešných súkromných kliník v Čechách. Na Slovensko prichádza so svojim tímom, ktorý spolu s ním povedie nemocnicu.

Zo začiatku sa zdá, že Dejvický, jeho kapitál a jeho ľudia, by mohli byť pre nemocnicu prínosom. Až do momentu, kedy začnú zavádzať svoje pravidlá. Tie skomplikujú život nielen doktorom a personálu, ale hlavne pacientom.

image

Nemocnica dostane letnú pauzu od 13. júna.

Nové vedenie so sebou prinesie nové problémy, ale aj výzvy. Pre našich hrdinov sú však vždy na začiatku i na konci všetkého pacienti. A musia aj Dejvického a spol. presvedčiť, že ľudský život má väčšiu hodnotu ako tučné konto.

image

Nemocnica dostane letnú pauzu od 13. júna.

"Zmenou prejde nielen nemocnica, ale aj súkromné osudy našich obľúbených postáv. Je otázne, ako personálne zemetrasenie zasiahne aj do ich osobných životov. To všetko a ešte oveľa viac sa dozviete už na jeseň v nových častiach seriálu," doplnila Nosková.

image

Nemocnica oslávila ukončenie 10. série.

„Na účinkovanie v seriáli ma nebolo treba veľmi presviedčať. Nemocnica je úspešný projekt a ja som rád súčasťou úspešných vecí..." skonštatoval herec Juraj Rašla ako nový majiteľ Nemocnice sv. Martina Martin Dejvický: "A aký bude majiteľ v mojom podaní? Pracháč, strašný pracháč," zasmial a ešte doplnil: "Až taký, že jedna nemocnica hore, dole - budem ich mať totižto viac. A tak k tomu budem aj pristupovať. Bude to pre mňa skôr zábava a hra s číslami, ako snaha niekoho zachrániť a vyliečiť.  Aj rozhodnutia týkajúce sa nemocnice budú pre mňa veľmi rýchle a ľahké. No pre iných asi nie... veď uvidíte...“

image

Juraj Rašla hral v Dunaji v prvých sériách.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. júl 2024 02:40