Miriam Kittler k 5. augustu končí vo vedení Media RTVS. 
StoryEditor

V STVR končí šéfka obchodu Miriam Kittler, mení sa aj intendant spravodajského okruhu

05.08.2024, 10:44
Autor:
redred

Media STVR má od dnes novú riaditeľku. Miriam Kittler nahradila Anetta Krátka.

Slovenská televízia a rozhlas k dnešnému dňu oznamuje viaceré zásadné personálne zmeny. Zástupca generálneho riaditeľa Igor Slanina poveril vedením obchodu Anettu Krátku, ktorá vo verejnoprávnom médiu pôsobí od roku 2010. 

K personálnej zmene prichádza aj na poste intendanta programovej služby:24. Juraja Helbicha nahradil Peter Nittnaus. 

Šéfkou Sekcie spravodajstva naďalej zostáva Mária Hlucháňová. Tá začiatkom roku nahradila Annu Sámelovú, ktorá si zobrala kvôli dlhodobej stáži neplatené voľno. Dnes sa s novým vedením Sámelová dohodla na ukončení spolupráce. 

„Od môjho príchodu do Slovenskej televízie a rozhlasu mám korektnú a profesionálnu spoluprácu s pani Hlucháňovou, ktorá niekoľko mesiacov vedie Sekciu spravodajstva verejnoprávnej inštitúcie. Aj z tohto dôvodu som sa rozhodol, že naďalej zostane v čele tejto sekcie a má moju plnú podporu," povedal zástupca generálneho riaditeľa STVR Igor Slanina.

„Všetkým odchádzajúcim kolegom ďakujem za ich prácu a úsilie, ktoré verejnoprávnemu médiu venovali. Novovymenovaným kolegom prajem na ich pozíciách veľa síl a energie, aby zvládali zverené pozície v duchu profesionality a napĺňania princípov verejnoprávnosti. Od svojho nástupu do Slovenskej televízie a rozhlasu deklarujem, že chcem byť vo vedení inštitúcie obklopený profesionálmi, ktorým ľudsky aj pracovne dôverujem. Verím, že sa svojich úloh chopia zodpovedne a držím im na ich nových pozíciách palce," dodal Slanina.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. október 2024 09:21