StoryEditor

Najmladšia televízia JOJ Group oslavuje 1. narodeniny. Vieme čo nové prinesie Joj Svet

16.08.2024, 19:32
Autor:
redred

Za rok jej vysielania si diváci mohli pozrieť mnohé cestopisy, prírodopisy, či zaujímavosti z oblasti histórie, architektúry, vedy a vesmíru.

JOJ Svet vysiela nepretržite počas celého dňa a ponúka dokumenty slovenských, ale aj medzinárodných renomovaných tvorcov. Dostupná je slovenským domácnostiam predplatiteľom jednotlivých satelitných, káblových, IPTV a OTT operátorov, najnovšie pribudla do programovej ponuky služby Plustelka spoločnosti Towercom.

image

Katastrofy v priamom prenose.

JOJ Svet
Spoločne s posilňovaním dostupnosti stanice pracujeme aj na rozširovaní jej obsahovej ponuky, a to aj o nové pôvodné dokumenty z vlastnej produkcie. V júni televízia JOJ Svet odpremiérovala výnimočnú sériu Hitlerove tajné misie a už na jeseň plánuje uviesť dokumentárny seriál Mimozemské spisy: Znovuotvorené, ktorý bude skúmať, čo sa skrýva za mimoriadnymi nevysvetliteľnými úkazmi posledných 75-tich rokov

„Televízna stanica JOJ Svet prináša najlepšie a najnovšie dokumenty v slovenskom jazyku. Na čo sme ale predovšetkým hrdí, je naša pôvodná dokumentárna tvorba, či už z dielne renomovaných slovenských autorov alebo tituly, pri ktorých sme spolupracovali so zahraničnými produkciami. Obsah stanice je vytvorený na základe prieskumov diváckych preferencií a za rok vysielania oslovila všetky vekové kategórie televízneho publika, čo ma nesmierne teší,“ hovorí generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

image

Ochrancovia divočiny.

JOJ Svet
Za rok pôsobenia sme odvysielali dokumenty Pavla Barabáša – velikána slovenského dokumentárneho filmu. Podporujeme aj našu oceňovanú redaktorku a dokumentarisku Veroniku Homolovú Tóthovú, do vysielania sme zaradili jej historické dokumenty Hľadanie spomienok, Atentát na Heydricha či cyklus Neumlčaní. Zo zahraničných titulov stojí za zmienku cestopisný seriál Zázraky prírody, dokument zo zákulisia hollywoodskych trhákov a o príprave špeciálnych efektov Zbrane Hollywoodu, prírodopisný seriál Zabijaci z divočiny, či Tajomstvá mozgu o rôznych prekvapujúcich veciach, ktoré dokáže ľudský mozog.

Všetky dokumentárne tituly sú dostupné v sekcii Premium na streamovacej platforme JOJ play, rovnako ako živé vysielania stanice JOJ Svet.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. september 2024 12:18