Celtic Glasgow zvíťazil v prvom súboji skupinovej fázy Ligy majstrov nad Slovanom Bratislava 5:1. Action Images via Reuters
StoryEditor

Markíza: Včerajšie problémy Voyo nás mrzia, robíme všetko preto, aby sa už neopakovali

19.09.2024, 15:09

Televízia Markíza, pod ktorú patrí aj streamovacia platforma Voyo, reaguje na nespokojných divákov. Tí si včera nemohli pozrieť súboj futbalistov Slovana Bratislava v Lige majstrov. 

„Veľmi si vážime obrovský záujem divákov o včerajší zápas Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava, ktorý sme vysielali na platforme Voyo. Chápeme, že všetci oddaní fanúšikovia klubu „belasých" si chceli v priamom prenose vychutnať prvý zápas slovenských futbalistov v Lige majstrov od sezóny 2010/2011. Nesmierne nás mrzí, že počas vysielania nastali technické problémy, ktoré neumožnili časti divákov plnohodnotne sledovať tento zápas," napísala televízia v stanovisku, ktoré poslala médiám. 

Vedenie Markízy tak zareagovalo na kritiku, ktorá sa šíri sociálnymi sieťami. Futbaloví fanúšikovia totiž prišli o prvý zápas Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Celticu Glasgow. 

"K vzniknutej situácií sa chceme postaviť zodpovedne, a preto dotknutým zákazníkom poskytneme kompenzáciu vo forme kupónu, ktorý predĺži ich predplatné balíka Voyo maximum o 14 dní. Najbližší zápas „belasých“ v Lige majstrov, v ktorom sa v utorok 1.10. 2024 ŠK Slovan postaví proti Manchestru City, si tak budú môcť pozrieť na náš účet. Zákazníkom, ktorých sa to týka, bude v najbližších dňoch odoslaný email so všetkými informáciami a inštrukciami k aktivácii kupónu.“

image

Fanúšikovia Slovana hromžia: Voyo pred začiatkom zápasu s Celticom skolabovalo

Mnohí diváci si včera nedokázali zapnúť kvôli technickým problémom streamovaciu platformu Voyo. Markíza vysiela Ligu majstrov iba cez Voyo, aj to iba pre tých, ktorí si priplatia za prémiový športový balík. Táto služba stojí 11,99 eura. Okrem Voyo sa dá Slovan naladiť ešte na programe Nova sport 6, aj ten je však súčasťou iba nejprémiovejších televíznych balíkov operátorov. 

Za vzniknutú situáciu sa všetkým nadšencom športu ospravedlňujeme. Zároveň ich chceme uistiť, že podnikáme všetky potrebné kroky, aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala. So zákazníkmi, ktorých sa nefunkčnosť služby dotkla, budeme v kontakte ohľadom riešenia tejto situácie," potvrdila Markíza. 

Šancu na reparát dostane televízia aj futbalisti, ktorí prvý zápas prehrali 1:5, v utorok 1. októbra. Na Tehelnom poli zohrá Slovan domáci súboj proti veľkoklubu Manchester City.

01 - Modified: 2024-09-19 05:57:40 - Feat.: 0 - Title: Fanúšikovia Slovana hromžia: Voyo pred začiatkom zápasu s Celticom skolabovalo
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. september 2024 09:04