SkyShowtime prichádza s novou formou predplatného.SkyShowtime
StoryEditor

SkyShowtime prišiel s Prémiovým plánom predplatného. Aj s možnosťou sťahovania

09.10.2024, 14:21
Autor:
michmich
  • Prémiový plán bude bez reklám, s obsahom v rozlíšení 4K UHD a ponúkne viac súbežných streamovaní a sťahovaní.

  • Prémiový plán SkyShowtime bude ponúkaný spolu s dvoma aktuálnymi plánmi SkyShowtime – Štandardným s reklamami a Štandardným, čo potvrdzuje pokračujúci záväzok spoločnosti ponúkať spotrebiteľom väčší výber.

  • Prémiový plán bude k dispozícii na celom území pôsobenia, čím sa SkyShowtime stane prvou streamovacou službou s ponukou troch typov plánov – Štandardný s reklamami, Štandardný a Prémiový – pre zákazníkov na viac ako 20 trhoch.

SkyShowtime oznámila uvedenie svojho nového Prémiového plánu, ktorý bude ponúkaný spolu s existujúcim Štandardným plánom s reklamami a Štandardným plánom (predtým nazývaným Štandardný Plus). Prémiový plán SkyShowtime bude k dispozícii od 29. októbra na všetkých viac ako 20 trhoch SkyShowtime súčasne, a to v Albánsku, Andorre, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Česku, Čiernej Hore, Dánsku, Fínsku, Holandsku, Chorvátsku, Kosove, Maďarsku, Nórsku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, Severnom Macedónsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španielsku a Švédsku.

image

The Fall Guy.

SkyShowtime
Prémiový plán je bez reklám a ponúka všetky hollywoodske filmové trháky služby SkyShowtime, nové a exkluzívne seriály a pôvodné tituly z miestnej produkcie za jednotnú cenu. Kompletný Prémiový plán s vylepšenou službou je ešte o krok ďalej a prináša svojim predplatiteľom lepší zážitok zo sledovania.

Vďaka možnosti streamovania až na piatich zariadeniach súčasne môže celá rodina sledovať relácie a filmy bez prerušenia. Predplatitelia s Prémiovým plánom si navyše môžu vybrať až 100 (na jeden predplatiteľský účet je možné v danom období stiahnuť iba tridsať) titulov na sledovanie offline, čo im zaručí prístup ku zábave aj na cestách.

Prémiový plán SkyShowtime vtiahne divákov do vysokokvalitného sledovania s rastúcim výberom populárnych titulov SkyShowtime, ktoré sú prvýkrát dostupné v kvalite 4K UHD.

image

Mamen Mayo.

SkyShowtime
Monty Sarhan, generálny riaditeľ spoločnosti SkyShowtime, uviedol: „Už od samého začiatku sa spoločnosť SkyShowtime zaviazala poskytovať spotrebiteľom možnosť výberu a prinášať skvelú zábavu za skvelú cenu. Tento sľub plníme – začali sme s naším Štandardným plánom s reklamami a teraz zavádzame náš nový Prémiový plán, ktorý zákazníkom ponúka všetku skvelú zábavu SkyShowtime, ale s doplnkovými funkciami vrátane viacerých súbežných streamovaní, väčšieho počtu sťahovaní a rastúceho výberu obsahu v rozlíšení 4K UHD. SkyShowtime bola prvou službou, ktorá na týchto trhoch ponúkla plán s podporou reklamy, a s naším Prémiovým plánom naďalej vedieme: sme prvou streamovacou službou, ktorá na týchto trhoch ponúka všetky tri typy plánov – Štandardný s reklamami, Štandardný a Prémiový.“

Portfólio nových, exkluzívnych a pôvodných programov spoločnosti SkyShowtime, ktoré sa na obrazovkách objavia v nasledujúcich mesiacoch, zahŕňa tituly ako A Quiet Place: Day One, Landman, Lioness (2. séria), Mamen Mayo, Schmeichel, The Agency, The Darkness, Śleboda, TheDay of the Jackal, The Fall Guya Yellowstone (5. séria, časť B).

image

Sleboda.

SkyShowtime
SkyShowtime ponúka tisícky hodín kvalitnej zábavy pre celú rodinu. Predplatitelia služby majú prístup k novým a exkluzívnym seriálom, pôvodnej tvorbe, oceneným filmom, obsahu pre deti a rodinu a výberu legendárnych titulov a zbierok od filmových štúdií Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, SkyStudios a Peacock –všetko streamované na jednej platforme.

Štandardný plán s reklamami, Štandardný plán a Prémiový plán služby SkyShowtime budú spotrebiteľom k dispozícii priamo prostredníctvom aplikácie SkyShowtimev zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG pripojených televízoroch, Prime Video kanáloch, Samsung Smart TV, vybraných distribučných partnerov na daných trhoch a webovej stránky www.skyshowtime.com.

Prémiový plán SkyShowtime stojí 9,99 eura, cena za Štandardný plán je 7,99 eura a cena za Štandardný plán s reklamami je 4,99 eura.

image

SkyShowtime Original seriál The Day of the Jackal.

Marcell Piti
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. október 2024 14:18