TASR/Jakub Kotian
StoryEditor

Víkendové politické diskusie: O vládnom boji s mafiou bude diskutovať aj premiér Heger či Pčolinský s Ficom

24.09.2021, 17:50
Autor:
hrnhrn
Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

Víkendové politické diskusie sa budú venovať dianiu v orgánoch činných v trestnom konaní, odvolávaniu ministra vnútra a hľadaniu politickej podpory pre zlepšenie situácie v polícii a v rámci prokuratúry. Témou bude aj stratégia štátu pri tretej vlne pandémie a hrozba lockdownu.

Hosťami Sobotných dialógoch v Rádiu Slovensko budú podpredseda strany Za ľudí Juraj Šeliga a podpredseda Hlasu--SD Richard Raši. Okrem už spomenutých hlavných tém týždňa bude moderátorka Marta Jančkárová s politikmi diskutovať aj o pripravenosti na tretiu vlnu pandémie.

Do prvej časti nedeľnej relácie TA3 V Politike prijali pozvanie minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a podpredseda parlamentu Juraj Blanár (Smer-SD). Témou relácie bude okrem odvolávania ministra vnútra aj dôchodková reforma.

Hosťom druhej časti relácie bude minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO). Moderátor Rastislav Iliev sa bude ministra pýtať aj na to, aká je očkovacia stratégia a či hrozí Slovensku ďalší lockdown.

V relácii O 5 minút 12 sa v dueli stretnú podpredseda hnutia Sme rodina Peter Pčolinský a predseda Smeru-SD Robert Fico. Peter Pčolinský je tento rok len druhýkrát hosťom v politickej diskusii. Prvýkrát diskutoval s Ladislavom Kamenickým zo Smeru začiatkom mája v relácii Na hrane. Hlavnou témou diskusie v O 5 minút 12 bude dianie v orgánoch činných v trestnom konaní, zodpovednosť za aktuálny stav a možnosti spolupráce v rámci opozície. Reláciu moderuje Marek Makara.

Hosťom relácie Na telo bude premiér Eduard Heger (OĽaNO). V prvej časti relácie rozoberie moderátor Michal Kovačič aktuálne témy s podpredsedom strany Za ľudí Jurajom Šeligom a s podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom.

Na telo ponúkne divákom aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý ukáže, ako Slováci dôverujú lídrom jednotlivých strán, premiérovi Eduardovi Hegerovi a prezidentke Zuzane Čaputovej.

01 - Modified: 2023-11-02 09:47:48 - Feat.: - Title: Rošády v RTVS: Menia sa moderátori politických diskusií v rozhlase aj televízii 02 - Modified: 2023-07-18 07:25:54 - Feat.: - Title: Tri spravodajské televízie? Ekonomicky je to holý nezmysel, tvrdí šéf TA3 03 - Modified: 2023-03-17 11:43:22 - Feat.: - Title: Vieme prví: Marek Makara má skončiť v O 5 minút 12 04 - Modified: 2022-05-13 16:26:18 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Matovič, Fico či Kollár o protiinflačných opatreniach a ich financovaní 05 - Modified: 2022-05-06 16:45:45 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Diskutovať prídu prezidentka, Kollár aj Pellegrini
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:02