Bontonfilm
StoryEditor

Júlové kino premiéry: Potešia sa milovníci sci-fi, marveloviek i oddychových komédií

29.06.2017, 16:48
Autor:
hrnhrn

V júli bude mať v kinách premiéru pestrý mix žánrov, okrem sci-fi či komédií nebude chýbať ani historická vojnová dráma. „V prvom prázdninovom mesiaci sme pre divákov pripravili okrem iného adaptáciu komiksu marvelovského sveta Spider-Man: Návrat domov a akčný triler V utajení,“ predstavuje prvú časť premiérového programu Cinema City na budúci mesiac Silvia Nespalová z NAA Slovensko. „Druhú polovicu mesiaca odštartujú so svojimi novinkami slávni režiséri, predstaví sa Dunkirk Christophera Nolana aj Valerián a mesto tisícich planét Luca Bessona,“ dodáva manažérka.

Spider-man: Návrat domov
Réžia: Jon Watts
Hrajú: Tom Holland, Marisa Tomei, Zendaya, Robert Downey Jr., Tony Revolori, Laura Harrier, Martin Starr, Selenis Leyva, Donald Glover

Začiatok prázdnin bude zároveň veľkým návratom pavúčieho muža. V marvelovke sa ako nový Spidey predstaví Tom Holland, ktorý hral napríklad v poslednom Captain America. Nový Peter Parker však musí dokázať, že medzi Avengerov naozaj patrí. Popri živote bežného stredoškoláka to nie je nič jednoduché. Vo filme sa ukáže aj sám Iron Man, Robert Downey Jr. či bývalý Batman, Michael Keaton. Nový Spider-man mať kinopremiéru 6. júla.

V utajení (Unlocked)
Réžia: Michael Apted
Hrajú: Orlando Bloom, Noomi Rapace, John Malkovich, Michael Douglas, Toni Collette

Špičková agentka americkej CIA Alice Racine sa ocitá v ohrození a musí urobiť všetko preto, aby zabránila pripravovanému útoku na Londýn. V kinách od 6. júla.

Ako sa stať zlatokopom (How to Be a Latin Lover)
Réžia: Ken Marino
Hrajú: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raquel Welch, Rob Lowe, Kristen Bell, Rob Riggle, Michael Cera

Bláznivú letnú komédiu zdobia sexbomby dvoch generácií. Mexická kráska Salma Hayek a sexuálny symbol šesťdesiatych rokov, legendárna Raquel Welch. Pánske pokolenie ju ale napriek tomu príliš neocení. Hlavným hrdinom je totiž zhrdzavený playboy za zenitom, ktorého pokusy vrátiť sa po rokoch ako obávaný dobyvateľ ženských sŕdc a peňaženiek už neprebúdza libido, ale skôr súcit a úsmevy. A obe krásavice mu pekne zakúria. Plážový inžinier tohto leta prichádza do kín 13. júla.

Valerian a mesto tisícich planét
Réžia: Luc Besson
Hrajú: Dane DeHann, Rihanna, Ethan Hawke, Clive Owen, John Goodman, Cara Delevingne

Vizuálne ohromujúce dobrodružstvo Luca Bessona, legendárneho režiséra filmov Leon, Piaty Element, Brutálna Nikita a Lucy. Dobrodružstvo plné fantázie a akčných scén nás zavedie do toho najpodivuhodnejšieho vesmíru, aký bol doposiaľ stvorený. S rozpočtom 180 miliónov dolárov sa jedná o vôbec najdrahší projekt európskej kinematografie. Tri najrenomovanejšie spoločnosti, ktoré vytvorili vizuálne efekty pre filmy Avatar, Pán prsteňov, Avengers: Vek Ultrona, sa spojili, aby stvorili svet, ktorý presahuje hranice predstavivosti.

Dunkirk
Réžia: Christopher Nolan
Hrajú: Tom Hardy, Cillian Murphy, Aneurin Barnard, Harry Styles, Kenneth Branagh, Mark Rylance

Film kultového anglického režiséra Christophera Nolana (Insomnia, Batman začína, Temný rytier, Počiatok, Interstellar) je založený na reálnych historických udalostiach. Operácia Dynamo bola hromadnou evakuáciou približne 400 tisíc Nemcami obkľúčených spojeneckých (britských, francúzskych a belgických) vojakov z pláží a prístavu francúzskeho mesta Dunkerque. Prebehla medzi 27. májom a 3. júnom roku 1940.

Baby Driver
Réžia: Edgar Wright
Hrajú: Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jon Hamm, Jamie Foxx

Najlepšia naháňačka roka? Jednoznačne! Ručička tachometra portálu Rotten Tomatoes stojí pri akčnej krimikomédii Baby Driver na rovných 100%. Film vizionárskeho režiséra Edgara Wrighta, autora komédií Súmrak mŕtvych či Scott Pilgrim proti celému svetu, je príbehom mladého šoféra Babyho posadnutého hudbou, ktorý je donútený pracovať pre mafiu. Baby Driver bude mať slovenskú premiéru 27. júla.

Srdečne vás vítame (À bras ouverts)

Réžia: Philippe de Chauveron
Hrajú: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein, Cyril Lecomte

Spomínate si na francúzsku komédiu „Čo sme komu urobili?“ Tak teraz je tu ďalšia podobne bláznivá komédia od rovnakého režiséra a scenáristu. V hlavnej úlohe sa opäť predstaví švihnutý Christian Clavier ako Jean-Etienne Fougerole, ktorý si ako intelektuál žije vo svojom svete po boku bohatej manželky a je totálne odtrhnutý od reality. Čo sa mu stane osudným, keď v televíznej debate propaguje svoj nový román. V kinách od 27. júla.

August prinesie na plátna kín okrem iného akčný hit Atomic Blonde: Bez ľútosti s Charlize Theron v titulnej úlohe, dobrodružnú adaptáciu knihy Stephena Kinga Temná veže, či očakávanú novinku Jana Svěráka Po strništi bos. Detské publikum aj rodičia sa môžu tešiť na animovaný film Veľká oriešková lúpež 2.

01 - Modified: 2017-06-28 16:16:28 - Feat.: 0 - Title: V Karlových Varoch zabojuje päť slovenských filmov. V hlavnej súťaži nás zastupuje aj Čiara 02 - Modified: 2017-06-27 13:05:48 - Feat.: 0 - Title: Leto na obrazovkách televízií. Aké novinky si pripravili pre divákov?
01 - Modified: 2022-05-05 09:08:15 - Feat.: - Title: Milan Ondrík a Marián Mitaš nakrúcajú detektívku inšpirovanú baťovským svetom 02 - Modified: 2022-05-04 08:40:29 - Feat.: - Title: Filmový máj: Týchto sedem noviniek v kine nemôžete premeškať 03 - Modified: 2022-03-25 08:45:11 - Feat.: - Title: Do kín prichádza Tieňohra. Nový film režiséra Bebjaka je inšpirovaný skutočnými udalosťami 04 - Modified: 2022-02-02 11:15:26 - Feat.: - Title: Do kín prichádza V lete ti poviem, ako sa mám. Podľa tvorcov je ich najvýpravnejším filmom 05 - Modified: 2022-01-18 09:08:16 - Feat.: - Title: Najnovší Matrix, West Side Story aj slovenské komédie – do kín mieria očakávané filmy
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 18:11