StoryEditor

ProCare a Svet Zdravia sa mení na Penta Hospitals, predstavuje novú identitu a web

23.10.2023, 00:00

Najväčší súkromný poskytovatel zdravotnej starostlivosti na Slovensku – sieť nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare, mení od prvého októbra názov na Penta Hospitals. Značka ProCare, ktorá reprezentuje sieť polikliník, prechádza vizuálnou zmenou a bude ďalej fungovať ako produktová značka pre ambulatnú zdravotnú starostlivosť. Zmena obchodného mena je súčastou transformácie na jednotnú značku medzinárodnej siete Penta Hospitals International, ktorá okrem Slovenska pôsobí aj v Českej republike a v Poľsku.

S novou značkou Penta Hospitals sa slovenská verejnosť mohla zoznámiť už pri otvorení novej Nemocnice Bory. Okrem na nej na Slovensku aktuálne pôsobí 14 regionálnych nemocníc a 11 polikliník ProCare. Spolu zamestnávajú 11-tisíc zamestnancov.

„Svet zdravia bol jedenásť rokov symbolom záchrany a postupnej obnovy regionálnych nemocníc. Za ten čas sa podarilo nielen postaviť prvú nemocnicu novej generácie v Michalovciach, ale aj zmodernizovať desiatky pracovísk na európsku úroveň. V tomto úsilí nepoľavujeme a aj po zmene názvu chceme byť lídrom v závádzaní nových inovácií, digitalizácie a kvalitatívnych procesov v slovenskom zdravotníctve,“ zdôraznil Tomáš Kráľ, manažer komunikácia a marketingu Penta Hospitals Slovensko.

image
Penta Hospitals

Penta Hospitals spúšťa novú webstránku

Pri tejto príležitosti sa spustila kompletne nová webstránka, ktorá má zjednodušiť cestu pacienta a hlbšie integrovať web s klientskou zónou ProCare a HR systémom.  Za kompletným riešením sú špecialisti z agentúry ljstudiocreatives.

"Vážime si dôveru nášho klienta pri realizácii takto náročného projektu v limitovanom čase. Nová webová platforma, ktorá je plne integrovaná s klientskou zónou, jednotnou HR databázou, SAP systémom a chatbotom, ponúka pacientom lepšiu orientáciu, efektívnejšie vyhľadávanie kľúčových informácií a zvyšuje konverzné možnosti. Tešíme sa na pokračovanie našej úspešnej spolupráce a pripravujeme sa na nové výzvy," doplnil Lukáš Fabo, kreatívny riaditeľ ljstudiocreatives.

 

Klient: Penta Hospitals SK, a.s. Agentúra: ljstudiocreatives

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 02:30