StoryEditor

Vasky oslavujú limitovanou edíciou tenisiek vznik Česko-Slovenska

28.10.2021, 10:32
Autor:
TSTS
Edícia bude v predaji päť dní.

Čoraz viac úspešná značka kožených a ručne vyrábaných topánok, pôvodom z českého Zlína, rozšírila v auguste tohto roku výrobu aj na Slovensko, z čoho sa z nej stala česko-slovenská. Za jej vznikom pred piatimi rokmi stál vtedy len 18-ročný Václav Staněk, neskôr zaradený do Forbes 30 pod 30.

Odvaha a odhodlanie na každom kroku

Vasky si zakladajú na prepojení tradícií a súčasnom dôraze na kvalitu a minimalizmus, čo sa pretavuje aj v dizajne ich produktov a filozofii značky. 

K oslavám vzniku Česko-Slovenska z roku 1918 vytvorili trendy limitovanú kolekciu tenisiek vo farbách našich národných trikolór, ktorá bude v predaji na www.vasky.sk len 5 dní – od 28. októbra do 2. novembra 2021.

Vasky Veny ČSR

Veny – tenisky v trendy „véčkovom“ strihu vo farbách národnej trikolóry. Vďaka spojeniu precízneho spracovania s nadčasovým strihom vám tieto kožené tenisky doprajú maximum pohodlia. 

Tenisky sa začnú vyrábať odo dňa zakúpenia, čo predstavuje 4 – 6 týždňov, pretože ide o poctivú ručnú výrobu v „mekkách česko-slovenského obuvníctva“, v Zlíne a okolí Partizánskeho. 

Potešujúcou správou je, že počet kusov nie je obmedzený, ale sa vzťahuje len na počet dní, kedy bude k dispozícii na e-shope. Cena tenisiek Vasky Veny ČSR je 125 eur.

Záujem, hrdosť a prepojenie mladých ľudí

Značka sa touto „limitkou“ rozhodla nadviazať na (viac než úspešnú) minuloročnú LE vo farbách trikolóry, ktorá vznikla k 17. novembru 1989. Potvrdila záujem aj u mladších zákazníkov, ktorí nezažili, alebo si nepamätajú obdobie pred Nežnou revolúciou.

Vasky

„Rozhodnutie expandovať s výrobou Vasky za hranice Česka a zároveň garantovať našim stávajúcim zákazníkom  kvalitu, udržateľnosť, tradíciu, ručnú výrobu a pocit, že stále vyrábame doma bolo jednoznačné – ideme na Slovensko, k našim najbližším susedom, do Partizánskeho," vysvetľuje teraz už 23-ročný zakladateľ Václav Staněk, ktorého v roku 2018 zaradil český Forbes do prestížneho rebríčka 30 pod 30.

„Zlínskí a slovenskí ševci a šičky sa spájajú, aby rozvíjali obuvnícku tradíciu a remeslo. Veď predsa okrem spoločnej histórie nás spája láska k obuvníckemu remeslu, tradícii a poctivej výrobe. Oslava vzniku Česko-Slovenska je teda pre nás prirodzenou súčasťou a výnimočným dôvodom na vytvorenie limitovanej kolekcie pre našich stálych a nových zákazníkov. Dôvodom expanzie na Slovensko bolo najmä vyhovenie zvyšujúcemu sa dopytu našich zákazníkov, za čo sme nesmierne vďační," dodáva.

01 - Modified: 2021-03-16 11:38:20 - Feat.: 0 - Title: Česká značka topánok VASKY vstupuje na slovenský trh
01 - Modified: 2021-11-19 12:08:31 - Feat.: - Title: Unikátne spojenie Footshop x Vasky prinieslo limitovanú edíciu Urban Hiking 02 - Modified: 2021-03-16 11:38:20 - Feat.: - Title: Česká značka topánok VASKY vstupuje na slovenský trh
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 05:57