Alpro
StoryEditor

Značka ALPRO uviedla na trh nový krémový nápoj v ekologickom obale

19.08.2020, 10:25
Autor:
TSTS
Slovensko a Česko patria medzi prvé krajiny, kde sa novinka začala predávať.

Značka Alpro uviedla na trh novinku v podobe kokosového a mandľového krémového nápoja v ekologickom obale.  Fľaša je vyrobená 50 percent z recyklovateľného rPETu (polyethylentereftalát). Odhadovaný počet predaných produktov v novom obale je 0,5 ton za mesiac. Slovensko a Česko patria medzi prvé krajiny, kde sa novinka začala predávať. Nasledovať bude Maďarsko.

Mandľový nápoj je vyrobený zo španielskej odrody mandlí Soft Marcona a Valencia. V kokosovom nápoji sú kokosy z Indonézie a na ich spracovanie sa využíva technika cold press, aby sa zachovala ich čerstvosť

Na inováciách produktov značky Alpro neustále pracuje. Dôkazom je aj aktuálny úspech v Českej republike, kde výrobok Alpro rastlinný kávový nápoj so sójou a karamelom získal ocenenie v siedmom ročníku súťaže  Cena Potravinářské komory ČR o najlepší inovatívny potravinársky výrobok. Caffé Alpro bolo ocenené v kategórii „potraviny pre zvláštnu výživu“, kde bolo odbornou porotou vyhodnotené ako jeden z troch najlepších výrobkov spomedzi výrobkov stredných a veľkých podnikov. „Veľmi nás teší úspech našich produktov. Snažíme sa prinášať inovácie, ktoré sú prospešné pre naše životné prostredie a zároveň predstavujú chutnú a zdravú voľbu pre zákazníka,“ dodala Barbora Horníková.

01 - Modified: 2020-03-16 12:31:39 - Feat.: 0 - Title: Alpro v novej kampani stojí za všetkými, ktorí sa nevzdávajú
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 22:41