Pixabay (ilustračná)
StoryEditor

RTVS hľadá detské hviezdy do pripravovanej šou

19.05.2021, 20:45
Autor:
TSTS

RTVS hľadá detské hviezdy do víkendových pásiem a deti do pripravovanej zábavnej súťaže. Rodičia odvážnych a komunikatívnych detí do 15 rokov, ktoré sa neboja byť sami sebou, sa môžu prihlásiť do 23. mája. Kasting sa uskutoční počas posledného májového víkendu.

Deti túžiace po televíznej kariére

Hlavným kritériom pre všetkých účastníkov kastingu je komunikatívnosť a odvaha byť sám sebou. Z detských talentov vyberie televízia protagonistov nových víkendových detských pásiem, ktorí budú divákov sprevádzať detským vysielaním, a tiež deti, ktoré budú súťažiť v pripravovanej zábavnej súťažnej šou. Na obrazovkách sa nové detské tváre objavia už na jeseň tohto roka.

Kontaktné údaje môžu rodičia zaslať na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 23. mája. Prezenčné kolo kastingu sa uskutoční počas posledného májového víkendu.

01 - Modified: 2021-05-24 08:23:36 - Feat.: 0 - Title: Medzinárodná talentová šou Virtuózi V4+ hľadá SuperStar v klasickej hudbe. Zapojiť sa môžu aj Slováci
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 16:57