AP/TASR
StoryEditor

Lyžiarsky víkend s Petrou Vlhovou a bratmi Žampovcami

11.03.2022, 11:30
Autor:
redred
Víkendové preteky Svetového pohára FIS v alpskom lyžovaní zo Švédska a Slovinska prinesie JOJ Šport.

Fanúšikov Svetového pohára FIS v alpskom lyžovaní čakajú počas víkendu preteky s účasťou Petry Vlhovej a bratov Žampovcov. Ženské preteky zo švédskeho Are a mužské preteky zo slovinskej Kranjskej Gory odvysiela JOJ Šport.

Lyžiarska sezóna sa prehupla do svojej záverečnej časti. Športom nabitý predĺžený víkend odštartuje na JOJ Šport už dnes, v piatok o 14.30 hod., štúdio s moderátorom Slávom Jurkom, ktoré otvorí preteky obrovského slalomu žien zo švédskeho strediska Are. Prvé kolo odštartuje o 15.00 hod. a Petra Vlhová v ňom zabojuje o veľký krištáľový glóbus.

V sobotu, 12. marca, začína program už ráno od 9.00 hod. štúdiom. Po ňom od 9.30 nasleduje 1. kolo mužského obrovského slalomu v slovinskej Kranjskej Gore, kde budú pretekať Andreas a Adam Žampovci. O 10.30 hod. sa presunieme do Švédska na úvodné kolo slalomu žien, čo je obľúbená disciplína Petry Vlhovej.

Víkendový program sa uzavrie v nedeľu, 13. marca, obrovským slalomom mužov, opäť s účasťou bratov Žampovcov. Preteky začínajú ráno o 9:30 hod.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 22:48