Loni Farhi & Berk Uziyel (zakladateľ a generálny riaditeľ SPI)
StoryEditor

Skupina CANAL+ dokončila akvizíciu globálnej mediálnej skupiny SPI INTERNATIONAL

24.03.2022, 11:15
Autor:
TSTS

CANAL+ Group a SPI INTERNATIONAL oznamujú, že integrácia SPI INTERNATIONAL v skupine CANAL+ bola dokončená a schválená všetkými príslušnými úradmi vo všetkých európskych jurisdikciách.

SPI INTERNATIONAL ako globálna mediálna spoločnosť prináša skupine CANAL+ Group nové príležitosti na posilnenie ponuky plateného televízneho vysielania na všetkých európskych trhoch. 

Mediálna spoločnosť CANAL+ Group je prevádzkovateľom platených televíznych kanálov v Európe, Afrike a Ázii. Na celom svete má spolu 23,7 milióna predplatiteľov, z toho 9 miliónov vo Francúzsku. Spoločnosť je plne vlastnená celosvetovou skupinou Vivendi, ktorá sa zaoberá integrovaným obsahom, médiami a komunikáciou.

SPI INTERNATIONAL je celosvetová mediálna spoločnosť, ktorá je ako prevádzkovateľ 42 televíznych kanálov a celého radu digitálnych produktov na šiestich kontinentoch významným hráčom na globálnom trhu s distribúciou obsahu a vysielania. Prevádzkuje rad bezplatných aj platených televíznych kanálov v regióne strednej a východnej Európy, západnej Európy, SNS a v krajinách bývalej Juhoslávie vrátane kľúčových európskych trhov, ako je Poľsko, Česko, Rumunsko, Srbsko a Holandsko. Okrem toho skupina SPI vlastní celý rad starších značiek, ako sú FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka a Dizi, rovnako ako rôzne tematické kanály a streamovacie služby vrátane FilmBox+.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:59