Nová predajňa dm drogerie markt darovala 30 % zo svojho obratu občianskemu združeniu Iskierka.
StoryEditor

Dm drogerie markt podporila novou predajňou občianske združenie Iskierka

10.05.2023, 10:06
Autor:
redred

Novú predajňu dm drogerie markt v trnavskom OC ISLAND otváral aj Patrik Herman.

Posledný aprílový štvrtok otvorila dm v obchodnom centre ISLAND v Trnave svoju novú predajňu, ktorej otvorenie bolo spojené s podporou Občianskeho združenia Iskierka. Združenie bolo podporené finančným príspevkom, keď mu dm darovala 30 percent z obratu novej predajne z prvého dňa jej otvorenia. Ten činil 12 419,59 eur a bol realizovaný 736 zákazníkmi. Združeniu tak putovala suma 3 725,88 eur, ktorá bude použitá na činnosť OZ Iskierka a DS Comitas.

V deň otvorenia predajne mohli zákazníci stretnúť v novej dm aj krstného otca OZ Iskierka Patrika Hermana, ktorý v popoludňajších hodinách osobne navštívil predajňu a pomáhal pri pokladniciach baliť zákazníkom nákupy do tašiek. Spolu s ním prišli aj členovia Iskierky so svojimi rodinnými príslušníkmi. Symbolický šek na víťaznú sumu odovzdala Miroslave Griflíkovej, predsedníčke OZ Iskierka, Lenka Horváthová, oblastná manažérka dm drogerie markt.

"Pri príležitosti otvorenia novej predajne v Trnave sme sa rozhodli podporiť lokálnu komunitu v meste, a preto sme darovali 30 % z obratu prvého dňa otvorenia na podporu OZ Iskierka. Toto združenie zoskupuje mladých ľudí so zdravotným znevýhodnením a pomáha im zaradiť sa do bežného života. Vytvára priestor na spoločné stretnutia a aktivity, aby boli rešpektovaní ako plnohodnotné osobnosti a viedli kvalitný život po fyzickej i psychickej stránke,“ povedala Lenka Horváthová, oblastná manažérka dm drogerie markt.

„Som veľmi rád, že firmy si uvedomujú spoločenskú zodpovednosť voči ľuďom, ktorí potrebujú pomoc. V súkromnej sfére pracujú mnohí ľudia s empatiou, ktorí takúto príležitosť využijú, aby podali pomocnú ruku na správnej adrese,“ povedal Patrik Herman a dodáva:

„Je čoraz ťažšie zabezpečiť financovanie aktivít občianskeho združenia. Keď naši členovia boli ešte deťmi, pre mnohých bolo takpovediac ‚sexi a chrumkavé‘ pomôcť. Dnes je ťažké presvedčiť niekoho na pomoc, lebo pomáhať dnes už dospelým ľuďom, ktorí zostarli o 25 rokov, nie je až také chrumkavé. Stretávam sa s menším pochopením ako v minulosti. Preto som rád, že sú ľudia bez predsudkov, ktorí vedia, že pomôžu tam, kde to treba.“

„Kedysi sme riešili, ako deťom vyplníme voľný čas, dnes to, ako im vyplníme každý deň, aby mali pocit, že ich život má zmysel, niekam patria a niekam môžu ísť. To je cieľom denného stacionára, ktorý sme otvorili pred takmer siedmimi rokmi. Aby ráno vstali, obliekli sa a vedeli, že smerujú niekam, kde je ich miesto. O to viac si cením spoluprácu firiem ako dm drogerie markt, ktoré nám s činnosťou pomáhajú,“ dodala Mária Pavlíková, projektová manažérka OZ Iskierka.

Nová predajňa je otvorená denne od 9. do 20. hodiny. Na privítanie boli pre zákazníkov v prvé štyri dni jej otvorenia pripravené 10-násobné body za celý nákup, ktoré získali po predložení zákazníckej karty pri každom nákupe v tejto predajni. Pre všetkých zákazníkov boli v deň otvorenia pripravené k nákupu aj sprchovací gél z radu značky dm Balea a permanentná taška, ako aj ochutnávka dobrôt zo sortimentu dmBio a možnosť konzultácie na tému beauty s dm beauty poradkyňou.

01 - Modified: 2022-08-02 10:44:36 - Feat.: - Title: dm drogerie markt pripravila pre svojich zamestnancov interaktívne podujatie Workshopfest 02 - Modified: 2022-06-21 11:32:05 - Feat.: - Title: Byť hviezdou na divadelných doskách? Prečo nie? Nechajte sa inšpirovať dm drogerie markt!
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 14:03