Finax spúšťa prvú kampaň na Európsky dôchodok
StoryEditor

Finax spúšťa prvú kampaň na Európsky dôchodok

10.06.2024, 10:28
Autor:
redred

Spoločnosť Finax, popredný poskytovateľ online investovania, od 1. júna odštartovala svoju prvú slovenskú kampaň na podporu Európskeho dôchodku (PEPP).

V rámci kampane ponúka Finax prvý rok správy účtu Európskeho dôchodku zadarmo všetkým novým klientom. Okrem toho, ak klient presvedčí niekoho zo svojho okolia, aby začal využívať tento produkt, získa za každého pozvaného ďalší rok správy účtu zadarmo. Pri dostatočnom množstve odporúčaní je tak možné získať sporenie na dôchodok úplne bezplatne. Finax spúšťa kampaň na Európsky dôchodok u nás prvýkrát po úspechu produktu u klientov v Poľsku a v Maďarsku.

Čoraz viac sporiteľov hľadá stabilnejšie a predvídateľnejšie možnosti dôchodkového sporenia. Súvisí to aj s neistotou v oblasti tradičných dôchodkových schém na Slovensku, vyvolanou plánovanými zmenami v druhom pilieri a vládnymi zásahmi do investičných pravidiel. Európsky dôchodok, známy pod skratkou PEPP, sa ukazuje ako atraktívna alternatíva, ktorá ponúka legislatívnu stabilitu a výhody stanovené Európskou úniou.

image

Finax spúšťa prvú kampaň na Európsky dôchodok

„Naša nová kampaň má za cieľ nielen zvýšiť povedomie o Európskom dôchodku, ale aj odmeniť klientov za ich dôveru a pomoc pri šírení tejto výhodnej formy dôchodkového sporenia,“ uviedol Juraj Šnirc, šéf marketingu spoločnosti Finax. „Prvý rok správy účtu zadarmo je ideálny spôsob, ako motivovať ľudí vyskúšať si výhody Európskeho dôchodku. A za každého odporučeného klienta získajú naši zákazníci ďalší rok správy účtu zadarmo, čím sa ich náklady na dôchodkové sporenie môžu výrazne znížiť.“

Výhody Európskeho dôchodku

Európsky dôchodok (PEPP) je dobrovoľný investičný produkt na dôchodok podľa pravidiel EÚ. Je dostupný vo všetkých členských krajinách. Umožňuje prispievať bez ohľadu na to, v ktorej krajine EÚ sporiteľ pracuje. Tento produkt je obzvlášť výhodný pre ľudí, ktorí často menia krajinu pobytu alebo prácu v rámci EÚ, pretože si môžu sporiť na dôchodok bez nutnosti zmeny poskytovateľa.

„Jednou z najväčších výhod Európskeho dôchodku je jeho prenosnosť a flexibilita naprieč EÚ,“ dodáva Šnirc. „Klienti majú možnosť vybrať si z rôznych investičných stratégií, od konzervatívnych až po rizikovejšie, podľa svojej tolerancie voči riziku a investičných cieľov.“

Ako sa zapojiť do kampane

Kampaň je určená pre všetkých nových klientov, ktorí si v období kampane zriadia účet Európskeho dôchodku cez Finax. Klienti, ktorí úspešne odporučia PEPP niekomu zo svojho okolia, získajú za každého nového klienta ďalší rok správy účtu zadarmo. Kampaň potrvá do konca júna 2024.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. júl 2024 08:33