Pravda
StoryEditor

Pravda vystupuje z Piana

03.04.2014, 15:27
Pravda.sk od mája nebude mať pod Pianom nič, všetok jej web bude odomknutý.

V slovenskom Piane bude od mája o jedno médium menej: vystupuje z neho Pravda.sk. Jej prevádzkovateľ Perex to oznámil v tlačovej správe.

"Pravda.sk sa po troch rokoch rozhodla zo systému vystúpiť a od 1. mája 2014 sprístupniť užívateľom webu celý svoj obsah vrátane pôvodne zamknutého bezplatne," uvádza. Nastavenie Piana prehodnocovala aj v minulosti. Ako informovali Stratégie, odštartovalo to začiatkom roka 2013, kedy Pravda spod Piana vyňala diskusie. Už vtedy jej vedenie tvrdilo, že si "necháva čas na posúdenie Piana a spoplatnenia sekcií". Nakoniec ostali spoplatnené iba Názory.

Od mája dôjde tiež k ďalším zmenám v Piane: vystúpi z neho aj vydavateľstvo Trend Holding so svojimi projektmi Mediálne.sk a Trend.sk.

Na druhej strane Pianu sa darí predávať riešenia pre individuálne médiá v zahraničí. Začiatkom roka získalo prvého amerického klienta: Newsweek používa kompletné riešenie Piana pre platený obsah vrátane indentity manažmentu, platobných systémov, meteringu. Prečítajte si o tom viac.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 08:25