Doktorka Zoe
StoryEditor

Doma mení piatkový večer. Pôjde tam Doktorka Zoe

20.01.2014, 15:43
Seriál Doktorka Zoe sa doteraz vysielal cez víkend popoludní. Podrobnosti o programovej zmene.

Televízia Doma vydáva programovú zmenu: s platnosťou od aktuálneho týždňa mení piatkový večerný program.

V piatkovom prime-time pôjde už od 24. januára americký seriál Doktorka Zoe (Hart of Dixie). Bude chodiť vždy s dvoma časťami za sebou od 20:30 do 22:20. Pôvodne plánovaná Zámena manželiek vypadáva.

Doma ponechá Doktorku Zoe aj v pôvodnom nedeľnom popoludňajšom čase: vtedy sa budú vysielať reprízy z piatka.

Doktorka Zoe sa tak ocitne v konkurencii markizáckeho filmu, 5 proti 5 na Jednotke, ale aj seriálu Prefíkané slúžky (Devious Maids), ktorý práve tento piatok štartuje na Joj. Prečítajte si o ňom viac informácií a pozrite si upútavku.

Doktorka Zoe odštartovala na Doma iba nedávno. Vysielala sa v nedeľu podvečer, tiež s dvoma časťami za sebou medzi 16. až 18. hodinou. Včera mala so skoršou časťou podiel 8,2 % a s nasledujúcou 10,0 %. Sledovanosťou prekonala aj telenovelu Sila a lepšie čísla než Doktorka Zoe mal minulý týždeň na Doma iba piatkový film Zakázaný tanec (Footloose)Zámena manželiek už na Doma v piatkové večery chodila. Na jeseň dosahovala priemerný trhový podiel 3,9 % v 12-54. Maximom pre ňu bolo 6,3 %, ktoré zaznamenala v sviatočný deň 1. novembra. Posledné vydanie z 20. decembra malo 2,6 %. Premiérové časti aktuálne vysiela aj Markíza.

Seriál Doktorka Zoe (Hart of Dixie vzniká v Amerike pre televíziu The CW cieliacu na ľudí od 18 do 34 rokov. V Amerike sa aktuálne vysiela 3. séria. Podľa Nielsen Media Research dosahuje túto sezónu sledovanosť 0,6 % v skupine 18-49 (parameter most current). Priemer stanice The CW je 0,8 %. Vzhľadom na ťažké konkurenčné prostredie a slabšie výkony iných seriálov stanice sú však jej vyhliadky na štvrtú sériu mimoriadne priaznivé.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 01:57