666 Park Avenue
StoryEditor

Doma predstavila ťaháky: Telenovela, premiérová Doktorka Zoe aj mysteriózna novinka

31.07.2014, 16:00
Čo chystá televízia Doma na jeseň 2014. Pozrite si prehľad jej ťažiskových programov.

Televízia Doma bude na jeseň pokračovať s tureckou produkciou, novými romantickými filmami od Rosamundy Pilcher a prinesie aj niekoľko premiérových amerických seriálov. Vyplýva to z prezentácie určenej zadávateľom reklamy.

Ako už Stratégie informovali, highlightom televízie Doma bude nová turecká telenovela Feriha. Feriha dostane silné programové okno, od pondelka do štvrtka o 21:30 - teda na mieste, kde dnes chodí Fatmagul.

Novinkou na Doma bude seriál 666 Park Avenue. Stanica ním skúsi pre ňu netypický mysteriózny žáner.

666 Park Avenue sa v Amerike vysielal v sezóne 2012/2013 na ABC. Podľa Nielsen Research ho pozerávalo 6,5 milióna divákov v skupine 2+ a v užšej, reklamne zaujímavej cieľovke 18-49 mal sledovanosť 2,4 %, pričom sezónny priemer stanice bol 2,2 %. Seriál má 13 častí a Doma ho kúpila od distribútora Warner Bros. International Television Distribution.

Od tej istej spoločnosti má stanica aj seriál Doktorka Zoe (Hart of Dixie), ktorý bude pokračovať najnovšou treťou sériu. V Amerike si stanica The CW objednala aj štvrú radu. Prečítajte si o sledovanosti seriálu v USA a čo rozhodlo o jeho obnovení.

Na Doma pôjde na jeseň aj seriál Pán a pani Smithovci (Undercovers) od J.J. Abramsa, niekdajšieho producenta Nezvestných (Lost) alebo Fringe. Stratégie o kúpe titulu Pán a pani Smithovci informovali ako prvé už koncom minulého roka. Aj tomto prípade ide o akvizíciu z knižnice Warner Bros.

Highlighty televízie Doma na jeseň 2014:

Seriály

Feriha (Adini Feriha Koydum) - turecký seriál. Feriha je dcéra domovníka a upratovačky. Keď dostane štipendium na vysokú školu, vydáva sa za niekoho, kým v skutočnosti nie je. Do jej života totiž vstúpi najpopulárnejší chlapec na škole – bohatýa charizmatický Emir a ona je pre neho žena ako z rozprávky: krásna, úprimná, inteligentná a bohatá. Bude aj v tomto prípade platiť, že lož má krátke nohy a vypláva skutočná pravda na povrch? Prečítajte si o tom viac.

Skrytá vášeň (Pasión de gavilanes)

Doktorka Zoe III. (Hart of Dixie) - premiérová séria

Šiesty zmysel II., III. (Unforgettable) - premiérové série. Prečítajte si viac o seriáli

Pán a pani Smithovci (Undercovers) - seriál o manželoch, agentoch CIA. Obyčajný manželský pár? Ani náhodou: on a ona totiž patrili k najlepším agentom CIA, až kým sa do seba nezaľúbili

Roztomilé mrchy I., II., III. (Pretty Little Liars) - seriál pre mladých so škandálmi a tajomstvami

666 Park Avenue - mysteriózny príbeh inšpirovaný knižnou predlohou Gabrielly Pierce. Na adrese 666 Park Avenue môže byť vaše čokoľvek, po čom zatúžite. Ale pozor, budova má temnú minulosť a všetko, čo sa v nej odohrá, má svoju cenu. Najmä ak sú za tým nadprirodzené sily.

Filmy

Angelika - kompletná séria (Angelika, markíza anjelov, Báječná Angelika, Angelika a kráľ, Angelika a sultán)

Rosamunde Pilcher - premiérové filmy (Alte Herzen rosten nicht, Die versprochene Braut, Zu hoch geflogen, Evitas Rache alebo Besetzte Herzen) v sobotu večer

Láska a iné závislosti (Love and Other Drugs)

Láska a iné kratochvíle (Love and Other Impossible Pursuits)

Jonesovci (The Joneses)

Rande s celebritou (Win a Date with Tad Hamilton!)

Iné

Face 2014 - záznam 3. ročníka medzinárodnej modelingovej súťaže, ktorú organizuje umelecká agentúra Ibismóda v spolupráci s Nadáciou Markíza

Katy Perry: Part of Me

Planet Cake - reality šou o výrobe tort

Bez servítky

Tehotná v šestnástich IV. (16 and Pregnant)

Ako byť trendy VII. (What Not to Wear)

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 14:20