Marika Gombitová v relácii V siedmom nebi. Foto: Vysielanie JojVysielanie Joj
StoryEditor

Marika Gombitová priniesla absolútny rekord V siedmom nebi. Pozrite si video

08.12.2014, 09:12
V siedmom nebi dosiahlo včera najvyššiu sledovanosť, Rozborilovu reláciu sledovalo viac než milión ľudí. Prinášame detailné výsledky.

Televízia Joj odvysielala posledné V siedmom nebi v  tomto roku. Relácia Vila Rozborila sa rozlúčila rekordnými číslami. V cieľovej skupine 12-54 mala rating 15,9 % a trhový podiel 38,7 %.

Dokopy si reláciu pozrelo vyše milióna divákov v 12+.

K rekordu dopomohla Marika Gombitová. Tá sa po 12 rokoch vrátila na televízne obrazovky, v štúdiu zaspievala svoju pieseň Vyznanie a Rozboril s ňou urobil rozhovor. Okrem iného v ňom povedala, že "verí, že sa začne nová etapa jej života".

Gombitová prišla na záver relácie. Vilo Rozboril ju však avizoval hneď v úvode, stanica k tomu tiež vysielala niekoľko dní upútavky a navyše o Gombitovej písali viaceré veľké média. Okrem tých šoubizových (Nový Čas, Plus jeden deň) napríklad aj Aktuality.sk, Pravda.sk alebo český bulvár Blesk.

Trhový podiel okolo 40 % v 12-54 je pre Joj výrazný nadpriemer, stanica sa túto sezónu pohybuje medzi 16 a 17 %.

Znamená to rekord aj pre samotnú reláciu. Doposiaľ najúspešnejšie vydanie z 2. novembra malo 412 tisíc divákov vo veku od 12 do 54 rokov (rating 12,6 %), včerajšia epizóda s Marikou Gombitovou oproti tomu narástla skoro o štvrtinu. Čo sa týka trhových podielov, sezónny priemer relácie je 29,2 %, zatiaľ najúspešnejšie vydanie malo 34,1 %.

Vývoj trhových podielov V siedmom nebi (cieľová skupina 12-54)

 

Ako už Stratégie informovali, V siedmom nebi sa v roku 2015 vráti späť. Rozboril okrem toho včera vo vysielaní oznámil, že s Joj chystá nový projekt, televízia začína hľadať tanečníkov. Prienesieme viac informácií.

Zdroj dát: PMT/TNS SK

https://www.youtube.com/watch?v=xHVAkGhe74I

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 08:09