Traja mušketieri (The Musketeers)
StoryEditor

Markíza, Doma a Dajto predstavili nové seriály. Pozrite si prehľad

28.05.2015, 15:00
Stanice skupiny Markíza budú v lete najmä o akvizíciách. Prečítajte si, ktoré premiérové seriály chystajú.

Televízia Markíza a jej sesterské kanály Doma a Dajto predstavili inzerentom plány na leto. Bude najmä filmové a seriálové.

V lete Markíza obmedzí vlastnú tvorbu, ponechá si spravodajstvo a publicistiku (Reflex, Televízne noviny, Teleráno). Väčší priestor dostanú akvizície, stanica chystá aj niekoľko premiér.

Pozrite si kompletný prehľad letných seriálových highlightov Markízy, Doma a Dajto. Podrobnú analýzu najzaujímavejších premiér prinesieme v najbližších dňoch.

 

Markíza v lete 2015 - premiéry:

Traja mušketieri I., II. (The Musketeers). Nová, výpravná verzia príbehu Alexandra Dumasa. Historický dobrodružný seriál z Paríža 17. storočia získala Markíza od BBC Worldwide. Prečítajte si o ňom viac a pozrite si hodnotenie Stratégií.

Škorpión (Scorpion). Nový krimiseriál stanice CBS, ktorá priniesla aj CSI, Mentalistu (The Mentalist), NCIS či Myšlienky vraha (Criminal Minds). Škorpión ide v podobných šľapajách, je to ľahko pozerateľná krimi o "géniovi a jeho tíme chrániacom Ameriku pred kyberhrozbami", ako hovorí Markíza v prezentácii. Prvá séria na CBS uspela so sezónnym ratingom 3,1 % v skupine 18-49 (0,8 bodu nad staničným priemerom) a dočká sa druhej série.

The Librarians. Seriál americkej káblovej stanice TNT podľa filmov o Flynnovi Carsenovi. O tajnej organizácii, ktorá má dočinenia s tajomnom a magickými prvkami skrytými okolo nás. Viac informácií.

 

Na Markíze v lete pôjdu aj: Dva a pol chlapa VIII., IX. (Two and a Half Men), Teória veľkého tresku V., VI. (The Big Bang Theory), Mike a Molly II., III. (Mike & Molly), 2 baby na mizine I., II. (2 Broke Girls)

Filmy na Markíze: Enderova hra, Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí, The Amazing Spider­-Man, Thor, Svetová invázia, Diana, Môj dokonalý ex, Tvoj snúbenec, môj milenec, Mysli ako on, Vejška, Kúzelníci

 

Doma v lete 2015 - premiéry:

Mar de amor. Mexická telenovela, v ktorej si zahrali Zuria Vega a Mario Cimarro

Cudzinka (Outlander). Seriál o setričke, ktorá sa ocitne v 18. storočí a jej život je v ohrození. Vznikal podľa knižného bestselleru Diany Gabaldon. Viac informácií.

 

Na Doma v lete pôjde aj Hriešny zoznam (The Client List)

Filmy na Doma: Láska a iné kratochvíle, Zamilovaní, Svadba a iné pohromy, Ženy, S tým nič nenarobíš

 

Dajto v lete 2015:

Na Dajto v lete pôjdu aj: Alcatraz, Nikita III., Myšlienky vraha VIII. (Criminal Minds), Strážca spravodlivosti I. (True Justice)

Filmy na Dajto: V zajatí kódu, Disturbia, Vojna svetov, Traffic – Nadvláda gangov, Prekliaty ostrov

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. máj 2024 15:32