Dominika Mirgová v kampani na SuperStar
StoryEditor

Markíza hľadá spevákov do SuperStar, Joj chce „akýkoľvek talent“ (video)

09.03.2015, 11:01
Televízie robia nábor do SuperStar a Česko Slovensko má talent. Viac informácií a upútavky.

Blíži sa ďalšia vlna talentových šou. Markíza spustila náborovú kampaň do novej SuperStar, Joj tiež hľadá talenty.

SuperStar pôjde na Markíze a sesterskej Nove na jeseň, bude to štvrtá československá verzia. Naposledy sa vysielala na jar 2014, finále si pozrelo 637 divákov v 12+ a v reklamnej cieľovke 12-54 malo trhový podiel 34,2 %. Kompletné výsledky.

V najnovšej náborovej kampani, ktorú stanica nasadila do vysielania cez víkend, ukazuje zábery zo svetových aj predošlých slovenských verzií. Vraví, že formát sa dostal do "150 krajín", víťazovi sľubuje výhru 75 tisíc eur.

Okrem klasických náborových spotov chce nalákať nové spevácke talenty aj na úspešné príbehy z predošlých sérií. Má upútavku, v ktorej Dominika Mirgová hovorí, že SuperStar jej splnila sen. Televízia pre Stratégie potvrdila, že v kampani budú aj ďalší finalisti predošlých SuperStar - Peter Cmorik či Lukáš Adamec.

Prihlasovanie prebieha na stránke superstar2015.sk. Následne sa uskutočnia kastingy v Bratislave, Košiciach a Žiline, termíny zatiaľ Markíza nezverejnila.

 

Nábor robí aj TV Joj do nového ročníka Česko Slovensko má talent. Formát označuje za "najväčšiu talentovú šou na svete" a avizuje, že hľadá "akýkoľvek talent". Prihlásiť sa dá na csmatalent.tv. Talent by sa mal vysielať v sezóne 2015/2016, otázna je spolupráca českej Primy na projekte.

Talent sa naposledy vysielal na jeseň 2013, finále dosiahlo 24-percentný share v 12-54. Výsledky sledovanosti.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 15:23