StoryEditor

Reklama Aliancie za rodinu napokon bude v televízii. V kresťanskej

20.01.2015, 14:20
Reklama Aliancie za rodinu, ktorú odmietla vysielať Markíza, Joj aj RTVS, sa nakoniec dostane na televízne obrazovky. Na TV Lux.

Predreferendová reklama Aliancie za rodinu, ktorú odmietla vysielať Markíza, Joj aj RTVS, sa napokon dostane aj na televízne obrazovky. Vysielať ju bude TV Lux.

Na Luxe pôjde od zajtra, odvysiela sa dokopy 250-krát. Informuje o tom postoy.sk. Cituje PR manažérku televízie, ktorá argumentuje tým, že nejde o politickú reklamu.

Lux je kresťanská televízia, ktorej majoritným spoločníkom je Konferencia biskupov Slovenska. Má však nižšiu penetráciu než televízie, čo spot odmietli. Lux nie je ani v peoplemetrovom meraní, presné čísla o jej sledovanosti teda nie sú k dispozícii.

Reklama Aliancie za rodinu s protihomosexuálnym obsahom sa už dostala na internet. "A kde je mama?" pýta sa v spote dieťa určené na adopciu, keď uvidí homosexuálny pár. Následne voiceover povie: "Deti v tom majú jasno." Prečítajte si o tom viac.

Reklama sa do najväčších slovenských televízií nedostane, odmietli ju odvysielať. "Rozhodnutie televízie nijako nesúvisí s témou referenda, ale hovorí o tom, ako budeme postupovať pri každom referende," tvrdí hovorkyňa Markízy. Nasledovala ju RTVS a Joj, ktoré tiež povedali reklame nie. Hrozili by im pokuty až do 165 969 eur, uvádza agentúra SITA. Viac informácií.

http://youtu.be/qUM0EbGvLMM

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 19:35