Farmár hľadá ženu
StoryEditor

„Romantický“ Farmár hľadá ženu dostane horší čas

10.09.2015, 14:00
Farmár sa posunie na neskorší, konkurenčne menej náročný čas.

Televízia Joj mení vysielací čas zoznamovacej šou Farmár hľadá ženu. Už oddnes ju programovou zmenou posúva na 22:45, kým doteraz chodila o 22. hodine.

Dnešný neskorší čas "vyrieši" tak, že zdvojí Divoké kone a neodvysiela ich v piatok.

Joj poprehadzuje aj vysielacie dni Farmára, ktorého sa tiež rozhodla v piatok nezaraďovať. Po novom ho ponúkne v pondelok a štvrtok, neskôr pridá aj stredu.

Farmár hľadá ženu odštartoval ešte v auguste programovou zmenou. Epizóda "Prvé stretnutie" mala aj s divákmi zo záznamu 180-tisícovú sledovanosť v 12-54 (rating 5,6 %, share 20,9 %), vysielala sa však bez konkurencie Farmy na Markíze. Neskôr, v silnom jesennom nastavení už relácia nedosahovala priemery typické pre TV Joj, zrejme aj preto dostane neskorší, menej konkurenčný čas.

Oproti predošlým trom sériám je "štvorka" Farmára iná. Televízia vymenila tvorcov, režisérom "nového" Farmára bude Jan Bělohlavý, ktorý má skúsenosti s týmto formátom z Česka, kde robil lokálnu verziu pre Primu. Podobne "romanticky" poňala tento formát od FremantleMedia napríklad aj nemecká RTL. "Kontroverzné šou sa na naše obrazovky nevrátia, preto aj Farmár hľadá ženu bude nový a iný. Stavíme na jemnejší "feeling", vďaka ktorému šou dostane uveriteľnejší a skutočnejší nádych. Čiže pôjde o tradičnejšiu zoznamovaciu reláciu," avizovala televízia už v minulosti. Prečítajte si viac o novom Farmárovi.

 

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 21:05