StoryEditor

Vieme prví: Novým marketingovým riaditeľom Poštovej banky je Marek Mikle

30.06.2014, 16:36
Banka mení organizačnú štruktúru, má aj novú riaditeľku odboru produktov - Angeliku Farkašovú.

Ako uvádza Poštová banka v tlačovej správe, v rámci novej organizačnej štruktúry vznikli dva nové odbory, ktoré pôvodne patrili pod oblasť marketingu. Riaditeľkou odboru produktov sa od 
1. júla 2014 stala Angelika Farkašová. Odbor komunikácie riadi po novom od toho istého termínu Marek Mikle.

Marek Mikle v predchádzajúcich rokoch zastával pozíciu riaditeľa korporátnej a marketingovej komunikácie vo VÚB banke. Predtým pôsobil ako kreatívny riaditeľ v spoločnosti Creo/Young & Rubicam, ako production administrator v Hot Chilli Media and Design (Austrália) a senior copywriter v Creo/Young & Rubicam. V Poštovej banke bude zodpovedať za oblasť marketingovej komunikácie a analýz a zastreší aj interné a externé PR banky.

„Teším sa na zmenu, ktorú mi príchod do Poštovej banky prináša. Budem sa snažiť rozvíjať potenciál a jedinečnosť, ktorú má na slovenskom bankovom trhu,“ uviedol Marek Mikle.

 

Angelika Farkašová pracuje v Poštovej banke od roku 2011. Na pozíciu riaditeľky produktov nastúpila z pozície vedúcej oddelenia úverových produktov. V minulosti pôsobila ako vedúca oddelenia úverov v iných bankových inštitúciách. V rámci svojich kompetencií sa bude venovať úverovým aj depozitným produktom.

„Za túto príležitosť som Poštovej banke vďačná. Aj naďalej chcem pokračovať v trende zjednodušovania a zrýchľovania produktov a procesov, ktorý sme naštartovali minulý rok,“ hovorí Angelika Farkašová.

 

Podľa zistenia Stratégií na pozíciu marketingového riaditeľa vo VUB banke zasadne Martina Hrivnáková, ktorá vo VUB banke už pôsobila, a to v rokoch 2004 - 2007 ako riaditeľka marketingu a komunikácie. Na staronovú pozíciu by mala nastúpiť v polovici augusta. Do VUB banky prechádza z pozície riaditeľky marketingu a komunikácie Sberbank Slovensko. Z vyjadrení zástupcov VUB banky vyplynulo, že zmenu marketingového riaditeľa budú komunikovať až po jeho nástupe. Zástupcovia Sberbank Slovensko sa k záležitosti do stanoveného termínu nevyjadrili.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 01:20